• (5-04-2015, 15:37)   
 •   0   
 •  877 
href="/sites/default/files/chasy_dior.jpg">
Часовници Dior

В продължение На много векове часовници са не просто аксесоар, показва точното време. Именно те красноречиво заявява за състоянието на своята обладательницы си модни предпочитания и чувство за стил.

Дамски часовник "Кристиан Диор"Майстор на известни марки предлагат модницам разнообразни модели женски часовници. Сред фаворитите е и часовници Dior. Първата колекция от часовници на тази марка е била освободена от почти четиридесет години - през 1975 година. Днес развитието на стила и дизайна на женските часа на "Кристиан Диор" се занимава с прекрасна Джон Галиано. В тях хармонично се съчетават лекотата и лукс, класика и авангард, изящна женственост и лаконичността линии.

Стилни аксесоари на марката Christian Dior" сериозно и трайно са завладели сърцата на съвременните модата. Трябва да се отбележи, че дамски часовник от Dior имат доста висока стойност. Така че да си позволи подобен аксесоар може далеч не всяка дама. Честит обладательницы часа Dior им стойност:


 • перфектно качество на изпълнението;

 • престижна материали;

 • надежден механизъм;

 • изключителен дизайн. • Повечето модели часовници от марката Dior са в оформянето на малки вкрапления алого цветове, които акцентират върху основните ключови елементи аксесоар - дата, заглавие, бутони и др.

  Най-добрите модели на часовници Christian Dior  Най-популярната линия на елитните женски часовници Dior е Dior VIII. Колекция е представена от оригинални модели с диаметър от 33 и 38 мм. Отличителна черта часа Dior VIII е наличието на таблото, само една римски цифри VIII. Циферблат инкрустиран с диаманти, както и гривна, украсена с изключителната украса от инкрустирани "пирамидок". Моделът се предлага в няколко версии, класически графитно-черно, бяло и цвят. Най-привлекателна, според модата, е модел на женски часа Dior с бяла керамика на таблото. Този модел се превърна в символ на модна къща " и спечели сърцата на много селебртиз.

  Елегантна линия Dior Christal разработена специално за независими екстравагантните дами, които знаят много в аксесоарите луксозна класа. Часовници Diamond Dior, инкрустирани с диаманти, смайват със своята красота и изтънчен дизайн. Облечени в здрав водоустойчив корпус с циферблат от бяло седеф тези ръчен дамски часовник от Dior са в състояние да стане достоен украшение всякакъв начин.

  Кой модел часа Dior теб би са предпочели да бъдете сигурни, че няма да останат незабелязани.
  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior

  Часовници Dior
  Заедно с"Часовници Dior" също четат: