• (5-04-2015, 15:38)   
 •   0   
 •  624 
Модни бижута 2013

През 2013 година ще бъдат на мода бижута от метал, полускъпоценни камъни, рог, кост, страз, седеф, кристали SWAROVSKI, от филц, тъкани и полимерна глина. Но в крак с модните тенденции, чрез закупуване на бижута от благородни метали, много скъпо, така че дизайнерите са включили в колекциите си за 2013 костюм бижута под злато. Модерни обеци 2013 г. ще бъдат с висулки - дълги, под формата на вериги, каплеобразные или ориенталски.
В модни новости бижута 2013 г. влизат каффы. Каффы - това е индийски обеци, които не се нуждаят от пробиви и ви позволяват да украсите не само ухото, но и сб, шията и косата. Те са приложени за дужкой ухото или с помощта на скоба на горната или средната част на ухото. За това, че каффы изглеждаше ефектно да използвате липса на симетрия - да се носят бижу само в едното ухо.
Модни бижута 2013 година ще включва в себе си пръстените и пръстени с огромни размери с инкрустации от камъни. Особено популярен ще бижута от полускъпоценни камъни.
В предстоящия сезон ще бъдат модерни нагрудными декорации във формата на огърлица-пластрона, които приличат на яка или манишку. За ежедневието можете да използвате колиета-пластроны от трикотажни или валяных елементи.
Модни гривни 2013 - широки. Каишките могат да бъдат от гладък метал или дополнятся големи кристали.
Сред модни бижута 2013 ще брошки от плат, прежда или филц. Този аксесоар ще работи се съчетае с ежедневни дрехи.Освен на модните тенденции 2013 ще бъде актуална на оригиналната и изключителна бижута ръчна изработка.

Авторска бижутерия


На първо място, с оригинални бижута трябва да бъдат приписани на ръчно изработени продукти, в които капитанът проявява свой собствен уникален стил. Костюми бижута е станал толкова популярен аксесоар, че броя на материалите, от които тя е направена, се увеличава с всяка година.
Вязаная костюми бижута е бижута, които са създадени изцяло от прежди или включват възли и елементи. Вязаная бижута може да има различно предназначение и характер. Бижута от прежда може да се извършва в офис стил, вечерна, романтичен или етно. Прежда придава на този мобилен аксесоар свой уникален стил, основан на удобство и уют.
Бижута от пластмаси или, както я наричат, полимерна глина, известен с невероятно богатство от цветове. Благодарение на това, че на изделия от пластмаси не са с естествен цвят, а раскрашиваются, след което се покриват с лак - тя има уникални сочни цветове. По принцип, бижута от присаждане се прави под формата на цветя, плодове или някое от познатите ни предмети, които е много интересно да се види като украса.

Испанска бижутерия


Най-известният производител на испанския бижута е компания Lobex Complementos SL. Испанска компания за производство на бижута използва само естествени камъни и благородни метали, стъкло и керамика, ръчно изработени с Майорка, кристали и перли SWAROVSKI, седеф, бижута, смола, кожа, дърво. Материали за продукти, които се качват в зависимост от модните тенденции. Испанска компания многократно е произвело колекции на световните модни къщи Carolina Herrera, Christian Dior, Furla, Vendome, Pertegaz.

Източна бижута


Източните майстори влагат в своите произведения, както и във всички други сфери на своя живот, философия. Така, създавайки бижута, майстор запазват естествените форми на изделия, като следвате форми и изгибам Създател. Основната цел на авторите на бижута - да се запази естествената красота на материала, без да усложнява си моден дизайн.
Простота и натуральностью е известен индийски бижута, която напоследък все по-често привлича вниманието на дизайнерите.
Японската мода бижута е символ на винтажным стил, който между другото може да се изолира чрез ефектен цвят топчета.
Модни бижута 2013

Модни бижута 2013

Модни бижута 2013


Как да изберем бижута и т.н • Основното правило е носенето на смели и закачливите бижута - колкото по-малко, толкова по-добре. Бижута може да излезе дори и самостоятелен аксесоар и да се създаде уникален образ.

 • Ярки и големи бижута е най-добре изглеждат на обикновен цвят на дрехите. Ако сте решили да облечете няколко гривни наведнъж, това означава, че те трябва да бъдат изпълнени в един стил или да се подхожда по цвят дрехи.

 • Относно бижута с голям камък, си струва да знаем, че колкото по-голям камък, толкова по-естествено изглежда.


 • Модни бижута 2013

  Модни бижута 2013

  Модни бижута 2013

  Модни бижута 2013

  Модни бижута 2013

  Модни бижута 2013
  Заедно с"Модни бижута 2013" също четат: