• (5-04-2015, 15:39)   
  •   0   
  •  712 
Реколта брошки

Винтажными брошами се наричат брошки, които са "на възраст" не по-млади от 1980 г. насам. Цената им зависи от това на кого принадлежат и от какъв материал са направени. Най-скъпи брошки - това са тези, които принадлежали на известни хора, те най-често се продават на търгове. Малко по-евтини са брошки признати производители. Брошки, че няма да имат отношения към известни имената, ще си струва сравнително евтин, но това не говори за тяхната лошо качество или липса на вкус у автора.
С бижута брошами всичко е много по-лесно, цената им зависи от стойността на материала, от който е произведено изделието. В допълнение, цената ще се отразява славата на марката.
Бижута, реколтата, брошки могат да бъдат изпълнени, както от благородни метали или скъпоценни камъни, така и от заместители. Реколта брошки често са изпълнени от естествени камъни. Често се срещат реколта брошки с издълбани камъни, цената им е значително по-висока. Именно брошка от естествен камък е в състояние да запазят стойността си в продължение на десетилетия.
Бижутери често създават брошки със скъпоценни камъни, а не с естествен камък в скъпоценен метал. Бижута, брошки заедно придават лукс и един вид удар.
Реколта брошки

Реколта брошки

Реколта брошки


Как и с какво да се носят брошка?


Много мисъл за това, как правилно да носят брошки, трябва да знаете, че брошка - това е съвсем отделна декорация, която не трябва да се допълват други аксесоари.
Брошки се носи на яката, на ревера на сако, на ъгъл на яката рокли или блузи, отстрани на гърдите, на джоба ви. Брошки могат да се закопчава на рамото на рокли и пуловери без яка. Също така, брошка е практично функция - подпре кътчета шал, шал, рафтове сако. Може да добавите стафиди в облеклото, прикрепив брошка върху долната точка V-образен силует, на шапка или чанта.
Използвайки като аксесоар винтажную брошка, не забравяйте, че vintage е стил и той трябва да бъде във всичко, обувки, дрехи, чанта и дори парфюми. Но в същото време не е препоръчително да се смесват много пури в ограничени бройки на нещата - трябва да има хармония.
Реколта брошки

Реколта брошки

Реколта брошки

Реколта брошки

Реколта брошки

Реколта брошки
Заедно с"Реколта брошки" също четат: