Всичко от света на
модата
» » Рейтинг гледате марки

Рейтинг гледате марки

5-04-2015, 15:39
1062
0
Рейтинг гледате марки
Часовникът - това не е единственият елемент, който показва времето, но и модерен аксесоар. Днес границите може да се съди за състоянието на техния собственик. И, разбира се, те трябва да отговаря на критериите за качество, а това е:

 • силата на външната конструкция;

 • надежден материал;

 • точността на работа на механизма.


 • Часовници от известни марки може да се нарече показател за класа им на собственика. Има такива часове, цената на които е толкова голяма, че човек през живота си може толкова много да не печелят.
  Към днешна дата най-скъпите часовници, създадени от майстори на марката Chopard, тяхната стойност $25 милиона Може да се каже, че те представляват произведение на ювелирното и часовникарство.
  На световния пазар са представени руски, италиански, английски, френски, швейцарски и американски марки часа, повече ще се спрем на последните две:

  Марки швейцарски часовници


  Швейцарските производители на часовници внимателно контролират технологията на производство на машини и ги окончателния монтаж. А също така се използват най-надеждните и качествени материали.
  Най-популярните марки швейцарски часовници:

 • Rolex елитен марка, начинавший своята дейност с часове на ръчно изработени. Основатели на търговската марка стомана Ханс Вилсдорф и Алфред Дейвис през 1908 година. Ръчен часовник Rolex са оборудвани с механизъм автоподзавода, което е много удобно. В тях има eccentric, въртящи при движението на ръцете. Така че при продължително носене на часовници не се изисква да станем.

 • Patek Philippe - това часова компания, намираща се в имот на семейството. Е основана през 1839 г. от френския часовщиком Адриеном Филип, объединившимся с полските бизнесмен Антоний Патеком и часовщиком Франсоа Чапеком за създаване на един от най-добрите марки швейцарски часовници.

 • Breitling. Марката е създадена през 1884 г. Леоном Брайтлингом, поставляющим индустриални предприятия хронограф. А през 1932 г. неговият внук Уили Брайтлинг е сключил споразумение, да се направи Breitling официален снабженцем на Кралските ВОЕННОВЪЗДУШНИ сили.


 • Американски марки часа


  Америка влезе в челната тройка на водещите популярните производители на часовници, наравно с Япония и Швейцария. Американски марки часа се отличават със своята функционалност и скромен, но елегантен дизайн.
  Най-добрите марки часовници, произведени в Америка:

 • Anne Klein - това е първият американски часовници. Дизайнер Анна Клайн, отдаване под наем на женски и детски дрехи, през седемдесетте години на началото на емисията часа. Те веднага са завладели жените си елегантен дизайн. В тяхното производство се използват кристали Сваровски, часовници колекция Diamond украсени с естествени диаманти. Качеството на продуктите Anne Klein е гарантирана, в производството се използват само висококачествени материали и надежден механизъм.

 • Timex е един от най-старите световни производители часа. Марката е създадена през 1854 г. и се нарича Waterbury Clock. Компанията фокусирани върху масовия потребител и съобщение на евтин часовник. През 1917 г. специално за войник на американската армия е направена от пзр на модел ръчен часовник. Нов етап в развитието на служил за преименуване през 1945 г. търговската марка на Timex. В този момент, марката произвежда многофункционален, водоустойчив, спортни модели часовници на достъпни цени.

 • Marc Ecko - това е марката, сориентированный на новата младеж. Основател на
  Рейтинг гледате марки
  марката е Марк Еко, начинавший кариера като художник на графити. Благодарение на екстравагантни идеи и използването на най-новите технологии на марката разполага с огромна популярност в страните на Америка и Европа. Заслужава да се отбележи, че моделите са защитени от удари, прах и влага.


 • Рейтинг гледате марки, според различни критерии и мнението на потребителите, се изготвя институции и известни списания годишно. Но, като цяло, по един критерии первенствуют някои марки часовници, а на друг - други. И така, списък на водещи марки, създадени в Европа, се различава от Американската ранглиста.
  Интересен по темата
  Как да изберем часовник?
  Как да изберем часовник?
  Съвременният човек живее в бясно темпо, той е път на всяка секунда. А за да не се губи, трябва да имат добри часовници. Как да ги избера? От ръководи
  Часовници Dior
  Часовници Dior
  Дамски часовник от Dior - това винаги е признак на висок статус и ги обладательницы. Високата цена на този аксесоар е напълно оправдано - те са
  Часовници Armani
  Часовници Armani
  Благодарение на стилен градуирана набиране и тънък, дълъг стрелките на часовника от модна къща " Армани разпознаваем и обичан по целия свят. Те са
  Дамски часовник Calvin Klein
  Дамски часовник Calvin Klein
  Ръчен часовник от марката Calvin Klein - това е успешната комбинация с безупречно качество и стил. Колекция на модна къща " е доста разнообразна и
  Часовник Louis Vuitton
  Часовник Louis Vuitton
  Часовник Louis Vuitton първокачествени и безупречен стил на изпълнение. Те са елегантни и роскошны. Нашата статия ще ви запознае с особеностите на
  Часовници Donna Karan
  Часовници Donna Karan
  Часовници от американската марка Donna Karan се отличават със своята индивидуалност и комфорт. Те са подходящи жизнерадостным и независими личности.
  Сребърни часовници
  Сребърни часовници "Чайка"
  Демократичните дизайн на лентата сребърни часа "Чайка" и скъпи неща, привличат всяка жена. Този аксесоар е много подходящ за различни дрехи и да го
  Сребърни дамски часовници Ник
  Сребърни дамски часовници Ник
  Сребърни часовници на руската фирма-производител на Ник са намерили своите почитательниц като сред млади момичета, така и доказали се бизнес-дама. Те
  Дамски часовник с диаманти
  Дамски часовник с диаманти
  Часовник - не е лесно необходимост, но и стилен аксесоар, който изглежда добре, и е в състояние да разкаже за своя социален статус в обществото.