• (5-04-2015, 15:40)   
  •   0   
  •  797 
Модни дамски часовници 2012
Вероятно никой не ще да спори с факта, че днес часовник на китката не е толкова средство за определяне на точното време, колкото украса, елемент на стила. И разбира се, модата не се заобикаля с тяхното внимание, такъв престижен женски аксесоар, вярно тенденции обикновено е по-стабилна, отколкото това се случва с дрехи, торби или прически. Но все пак модата се стремят да бъдат винаги в крак с последните събития, а защото трябва да избирам, кои дамски часовници се наричат модерни и стилни през 2012 година.

Елегантен и стилен дамски часовник 2012


През 2012 година на мода остават дамски ръчни часовници с голям диаметър от 3 см, циферблат. Обяснява тази тенденция с факта, че дизайнерите много ми харесва контрастът между крехки женски запястьем и съзнателно грубо каишка часа. За тази цел модни къщи предлагат за жени ръчен часовник мъжки стил. Например, Dolce&Gabbana избрали ювелирную стомана за основата, както каишка направили двойно-от крокодилска кожа.
Но на мода през 2012 година не се оставя настрана истина дамски модели часовници - блестящи кристали и скъпоценни камъни. Гривни на тези часове са много особени и затейливы, специална любов се радват на змия, обвивающие елегантна китката. Така че, оригинални дамски ръчен часовник, с гривната под формата на тюркоаз змии, предложени от Roberto Cavalli през миналата година, и сега остават в сила.
Що се отнася до благородни метали, а след това по популярност са приблизително същите сребро и платина. А златото е малко по-често избират жълто, от розово и бяло, което малко намалява тяхната желанность.
С цветя също не всичко е толкова просто, дълбоко синьо, почти черно, постепенно се измества от така популярните по-рано тон бордо и винени нюанси. Остават популярни бял и черен цвят. И за бюджетни и лаконичных модели на дизайнери предлагат полупрозрачни или прозрачни въжета, считайки ги за най-подходящ вариант за дрехи в стил милитари. Но романтичните природата, също ще намерят своя цвят, защото специално за тях дизайнерите са измислили часовници светли, деликатни нюанси. Това е светло кафяв, златисто и бежово.
Най-модерните форми на скали, се считат за правоъгълни и квадратни. Също популярни сменяеми каишки в различни цветове, годината на реколтата или изкуствено състарени часовници и са много тънки, миниатюрен ръчен часики. А още дизайнери предлагат и часовници, украсени с дантела от метал и часики с висулки.

Модерен ръчен часовник: как да се избере с какво да се носят?


Смята се, че най-точни и надеждни това кварцови часовници, но и механично, са способни да работят дълго и безотказно, важното е правилно да изберете производителя. Непременно гледайте да ръчни часовници са сертифицирани, а също така да разберете от продавача срок на гаранция. От само себе си, чрез закупуване на часовници от известни марки, ние вярваме гарант за надеждност само сук името, и ако стоката е истинска, то това наистина е така. Но не много хора могат да си позволят скъпа покупка, трябва да избере фирма е евтин, ето в това се случай да се обърне внимание на сертификати и гаранция, просто е задължително.
Модни дамски часовници 2012

Opredelivshis с фирмата производител, може да се премине към избор на конкретен модел. Тук си струва да дойде не само от модни тенденции, но и да се обърне внимание на практичността. Закупуване на модни този сезон часики, има риск да изглежда в следващата година с тях на китката, е неуместно. Така че, ако не планирате да придобие всеки път модни новост е, тогава моля, обърнете си внимание върху класическите модели.
Що се отнася до носенето на часа, след това тук ветровити дизайнерите отново са се променили мнението си. По-рано те казаха, че часовникът трябва де женски дръжката в пълна изолация. А сега в един глас казват, че носят часики възможно и необходимо, като към тях множество гривни.
Заедно с"Модни дамски часовници 2012" също четат: