• (5-04-2015, 15:40)   
  •   0   
  •  487 
Обеци каффы

Обеци каффы - оригинални и стилни бижута. Допълнение начина си на такива необичайни детайли, позволява на момичетата и жените по забележителен начин се открояват от общата маса на околните, при това не се прави в ухото допълнителни дупки.
Каффы - това е специални обеци, те могат да имат различни форми и декориране на не само меката част на ухото, но и всички ухото, а също така косата в зона износител и шията. Каффы може да се монтира на горната или средната част на ухото с помощта на скоба или дужкой зад ухото.
Каффы - това е модерно!
Каффы за уши - модерна, бързо развиваща се тенденция в модата през последните години.
Обеци каффы се вписват перфектно в романтичен стил, така и в етнически, рокерский и младежки.
Бижута каффы с веригата са преживели първата покачване на популярността си през 2009 г. и в момента не са загубили актуалността си. Много дами са започнали да носят заушные каффы във формата на змии с няколко дълги веригата от врата до средата на гърба.
Какви са обеци каффы?
Обеци каффы с разнообразни зоологическими и флорални мотиви изглеждат много стилно, подчертават вашата индивидуалност и личен вкус. Освен това, използването на такива бижута може да се говори за принадлежност към дадена субкултура или просто да излъчват определено настроение.
Елегантни и оригинални заушные каффы с пера в най-различни размери, цветове и стилове органично се съчетават с много варианти на прически.
Също така трябва да се обърне внимание каффам лаконичных форми с клип на горната или средната част на ухото, може би с няколко веригата, крепящимися до един детайл в мочке.
Бижута каффы - изискан стил
Бижута каффы - едно от най-любимите бижута на днешната младеж. Романтични момичета са подходящи каффы, например, с стрекозой или цветя-растителни, а любителите на рок и готик - каффы под формата на дракон, влечуги, котки или птици.
Обеци каффы от злато, сребро и други благородни метали с доста големи обработени скъпоценни или полускъпоценни камъни - е един от атрибутите на съвременната висша мода. В последните години
те се появяват в колекциите на много известни дизайнери.
Каффы със собствените си ръце
Как да каффы със собствените си ръце - това е въпрос, отнема много креативни любовници бродерия в различни страни. Някои се опитват да подражават на изделия на известни дизайнери, други идват с фасоны себе си. Тук широка възможност за използване на всички материали, не само метали и скъпоценни камъни, но и, например, дърво, рог, кост, кожа, седеф и др

С какво се носят каффы?
Обеци каффы

Разбира се, вие трябва да изберете украса за общия стил на облекло. Важно е и това, което искам да изразя. Още в този въпрос е важно да се избегнат чрезмерности.
Тези бижута са прекрасни по свой собствен начин, но далеч не всички те са подходящи за всекидневна употреба. Въпреки че има някои сравнително скромни модели, хармонично съчетани с градските стилове дрехи, за можете да ги носите постоянно.
Каффы в етнически стил, като правило, имат подчертано груби и по-съзнателни примитивни форми, за произведения ефект, ако те са били създадени няколко стотици или хиляди години.
Заедно с"Обеци каффы" също четат: