• (5-04-2015, 15:41)   
 •   0   
 •  831 
Обеци с пера
Ето вече няколко сезона подред дизайнери ни предлагат да носят големи и обемни бижута. В последния сезон всичко останало добавя и обеци в формата на пера. Много дами дълго време се чудехме дали така силно да привлича вниманието към себе си, така и за всички ли ще отидат тези нововъведения, за какво облекло да нося обеци с пера. В крайна сметка, митове и съмнения около този безспорен тенденция към днешна дата голямо разнообразие.

С какво се носят обеци-пера?


Към днешна дата обеци с пера са толкова разнообразни, че можете да ги носите с почти всичко. Обици могат да бъдат изработени от пера на пауна, фазани или други оцветени и декоративни пера. Към днешна дата те напълно са подходящи както за работа, така и на академично, да не говорим за различни празнични поводи или партита.
Дълги обеци с пера като не може да е по-подходящ за вечерна варианта. Такива обеци, ефектно изглежда, ако ги вземете под цвят на дълги поли до пода, да се комбинира с други аксесоари (като влязат с украшения-гривни, колан) или да вземете под цвета на очите.
Добре се съчетават такива обеци с топами, туниками в етнически стил, някои блузами. Дори и вечерна рокля може успешно да се разнообрази, ако правилно изберете цвят и дължина на писалката. А може просто да се облича дънки и интересна тениска с неутрална расцветкой и допълни начин обеци от пера.
Много се страхуват да носят толкова ярка украса. Най-често в магазините се срещат обеци от павлиньих пера, те, може би, най-ярките и ефектни, от всички възможни чрез своята неповторима за оцветяване и наистина ще привлече вниманието. Но не трябва да се откажат от такова удоволствие, само защото сте срамежлив засилено внимание. В края на краищата, може да се купи обици по-спокойни нюанси, миниатюрни и дори строги (ако изобщо може да се каже за обеци с пера). Както и да отидете по друг начин: ако не можете да изберете от предлаганите в магазините, да направят такава украса сама по себе си не отнеме твърде много време и труд, а в изключителността на този добавка за гардероб не трябва да се съмнява!

Обеци от пера със собствените си ръце


Купи обици и да си направите - това са съвсем различни неща (емоции и впечатления), още повече, че в момента се отвори множество магазини, които купуват части за направата на накити не представлява никаква трудност, а и цената им не е висока. И така, какво е необходимо за направата на обици от пера със собствените си ръце:

 • тел 08 мм (цвят избираме по цвят пера);

 • бокорезы, комбинация клещи и круглогубцы (може да се мине кратък курс на обучение при съпруг, той подробно ще покаже кое какво е );

 • 2 бр. швензы, щифтове с линия, монтажни пръстени, мъниста и пера (всичко това ви покаже и да ви помогнат да изберете в магазина).


 • Така че, се пристъпи към производството. Вземете жица и я намотайте на спицу диаметър 4 мм (или бамбуковую пръчка), броят завъртания на очертайте окото, 9-10 бр. напълно достатъчно.
  Обеци с пера
  Вие ще имате нещо подобно на извор на напрежение. Отрежете краищата и ги сигурно по следния начин: единият край трябва да отиде в полукольцо (като логичното заключение система), а вторият край на консолидират в една линия. В полукольцо поставите писалката и щипки му, а линия ще да изградят на базата на обеци. Как се приготвя основата на: мъниста "садим" на закрепване и крепим един пръстен и швензе, нататък крепим нашата "пружинку" с перо към бусине отдолу. Ето всъщност и всичко, с помощта на съпруга си (ако сами не " ще овладеете тел и бокорезы) и прости устройства напълно може да се направи обеци от пера със собствените си ръце.
  Тази обстановка е много между другото през лятото и за обладательниц чувствителните уши, защото дори и най-дългите и големи обеци тежат много малко, а не влачени по меката част на ухото. Опитайте се да направите няколко такива бижута и вие вече не можете да се откажете от този прост, но резултатно допълнение към вашия гардероб.
  Заедно с"Обеци с пера" също четат: