• (7-04-2015, 13:04)   
  •   0   
  •  681 
Хавайска риза

Хавайска риза - една дреха, която просто е невъзможно да не забележите. Ярки цветове, огромни цветя, за райски птици, платноходки в синьо море, разнообразни надписи - всичко това, което придава на хавайска риза, толкова разпознаваем вид и я прави желан придобивка за всяко момиче.

История на хавайски ризи


Традиция ярко рисуват дрехите се появи още при аборигени на острови, като там започнаха да доставят първите тъканни проби от САЩ и Япония. Коренните жители на нелинейните си дрехи от кората на дърво вауки, което расте на островите. Груб материал перфектно възприема боя и рисуват своите костюми са станали както на жените, така и мъжете.
По-късно, след началото на индустриалното развитие острови ярки платове за ризи стомана доставят на континента, от САЩ, а също така от Япония и Китай. Естествени материи също са богато оцветени и са боядисани, което ви е харесало, и е добре приет от местните жители. На кръстопътя На две традиции: източна училище стенопис, тъкани и местните, и са се появили първите образци на известни вече в цял свят, хавайски ризи.

Дамски хавайска риза


Ярки хавайски ризи с флорални щампи с еднакво удоволствие се носят и мъжете и жените. Такава ярка модел на риза, разбира се, не е подходяща за работа, обаче и с нея можете да създадете чудесни комплекти са в ежедневна и романтичен стил.
Риза перфектно се съчетава с дънки, къси поли, тесни панталони и къси панталони. Тя добре ще се впишат в комплект, подходящ за разходки, походи в киното или среща с приятели. Ярък отпечатва ризи в хавайски стил и не изискват допълнителни украси и аксесоари, така че тя ще бъде необходима за почивка, където можете просто физически не можеш да вземеш всичките си бижута и т.н. Освен това, хавайска риза ще ви спаси от обгорания на слънце, по време на почивка на плажа, а неговите ярки цветове, със сигурност, отлично ще се слее с цвета на бански костюм.
Хавайска риза може да се хвърли върху раменете на вечер, ако той се оказа доста хладно. Като горната дреха, риза перфектно да се комбинират с однотонным къса рокля или рокля-бюстие от деним. Много красиво и контрастиращи разгледаме по-смело изглеждат червени хавайски ризи. В съчетание с тясна и къса пола в черен цвят като ризата ви помогне да създадете дори на ярка класическа начин.
Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза

Хавайска риза
Заедно с"Хавайска риза" също четат: