• (7-04-2015, 13:05)   
  •   0   
  •  425 
Свитшоты с щампи

Свитшот - един от най-популярните предмети от гардероба на жените в уличном стил. Този модерен в последните сезони детайл от облекло се радва на успех, благодарение на своя удобство и лекота в комбинации с други елементи на образа. И модел с цветни принтом към днешна дата се радва на най-голямо търсене сред младите хора.
Модни свитшоты
Дамски свитшоты с щампи - това е въплъщение на дизайнерската фантазия в модна вещице, което ви позволява да създавате незабравими снимки за всеки ден от . Днес на мода ярки рисунки на любимите герои от филми и карикатури, категория на природата и на животинския свят, докато неразбираеми абстракции дизайнерите са предпочели да оставите миналото. Какви са най-модерните свитшоты с щампи?
Свитшот космос . Красотата на космическото пространство все повече привлича вниманието на модните дизайнери на дрехи. Ярки преходи на цвят, с участието на звезди и планети необичайно изглеждат на модерния свитшоте. Понякога модели са украсени с шарките на космическа тематика е само на ръкавите или на гърдите. Но най-запомнящи се са станали свитшоты с шарките по цялото платно. Такива модели, може би, най-ярки и цветни.
Свитшоты с щампи

Свитшоты с щампи

Свитшоты с щампи


Свитшот с флорални принтом . Цветен принт винаги се радва на популярност и не губи актуалността си отдавна. Така че не се въплъщават в себе си цветна тема на модерния свитшоте дизайнерите не са успели. Освен това цвете фигура прави образ женствена и романтична.
Свитшоты с щампи

Свитшоты с щампи

Свитшоты с щампи


Свитшоты с 3d щампи . Триизмерна фигура върху стилния свитшоте - най-модерно решение за днес. Най-често 3d принт представени тематични филми и карикатури. Също популярни рисунки, изобразяващи животни. Любительницам необичайни образи дизайнери предлагат свитшоты с 3d щампи на тема ярки емоционални зрелища, например, е експлозия на бомба, летят куршуми. Единственият недостатък на тези модели е, че при чорап фигура няколко се губи в гънките.
Свитшоты с щампи

Свитшоты с щампи

Свитшоты с щампи
Заедно с"Свитшоты с щампи" също четат: