• (7-04-2015, 13:18)   
  •   0   
  •  311 
Палто-сексуално

Името си тази горна дреха произхожда от английската дума "swing", което означава - люлка. И в действителност? Подгъва на палтото при ходене силно жив, защото то силно расклешено - почти от самото рамо.
Този модел отдавна е фиксирана на модните подиуми. И не е изненадващо, защото в тази дреха е много топло и удобно, благодарение на свободата на движенията. Както изглежда пальтко в demisezonnyj период, много женственней и элегантней, отколкото яке.

Дамско палто-сексуално


Всяко облекло сексуално много компетентно скрива недостатъците на фигурата, ако има такива. Расклешенный приятелка ни прави крехки и неустоим. Дължина на козината, направени в този фасоне, като цяло, е до коляното и нагоре. Предполага се, че тези модели се избират динамични, подвижни жени и момичета.
Модел палто-сексуално предоставя множество предимства, като например, свободен силует, който е същият като този на момичетата "в тялото". Освен това, под него могат да се носят обемни неща, които по никакъв начин не се тъпча под приталенные модели.

С какво се комбинират палто-сексуално?


Както и в случая с други изгорени неща, с палто свободно фасона трябва да се носят тесни в долната част. Това могат да бъдат зауженные дънки гамаши, пола-молив. Разкроена панталони и поли тук няма да се побере.
Станали модерни къси шорти и възли чорапогащи са изключително подходящи за крою палто, това е само край шортиков трябва да надникнат под подгъва на горната дреха.
От обувката към свингеру най-подходящи модели на ток. Въпреки, че доста добре изглеждат и ботуши с мъжки ток. По-екстравагантните фигури могат да си позволят ботфорты. Само да изберете дължина на поли и самото палто, за да не се получи вулгарно.
От аксесоари, които можете да експериментирате с палантинами и шал. Вязаный шал може да развали начин, така че не е необходимо да го изберете, особено ако тя е с дълги вечно болтающимися двата края. Колани и колан отнасят с по фасоном палто.
Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално

Палто-сексуално
Заедно с"Палто-сексуално" също четат: