• (7-04-2015, 13:18)   
  •   0   
  •  349 
Палто Love Republic

Чрез анализиране на текущата мода, показва, че жените изпитват по-голяма нужда от самовыражении. В края на краищата, винаги е хубаво да се чувстват привлекателни, изискан и бляскав. Днес е трудно да си представя гардероб модата без стилен палто, което ясно се зае позицията на лидер в горната част на дрехата. Стилна, женствена и универсален модел, винаги ще бъде актуална, независимо от времето на годината или предвиденото събитие.
Сред изобилието от представените дизайнери изделия заслужава специално внимание колекция от палта Love Republic. Шикозни и женствени модели, които с лекота направи комплект по всяко настроение, отличен сочетаясь с обувки както на ток, така и без него. Това решение ще са по душата на почитательницам на висшата мода, които са свикнали постоянно да бъде в центъра на вниманието.

Облекло Love Republic


Нова колекция Love Republic отговаря на исканията на най-свадлив модата и очарова всички със своята непредсказуемост, елегантен шик и цветови решения. Рокли, панталони, поли и, разбира се, палтото винаги се проследяват и нахваливаются модни издания, а дамата е в такъв търговище винаги предизвиква вихрушка от емоции и наслада.
В зависимост от това, коя се използва плат при пошиве продукти, се определя от сезонността облекло. Лек сатен, снабден с нежна цветен принтом , идеален за топло време на годината. Здраво кашмир, украсени с яка от луксозна кожа, ще се превърне в чудесен вариант за студените зимни дни. А ето есенни и пролетни модели приятели с вкусни нотки на бяла ружа и пастели, залага на комбинация от различни материали и текстури. Сред представените наряди на голяма популярност сред жените се радва на по-дълга козина Love Republic, което дори и при най-простия комбинация неща ще изглежда изискано и безупречно. Например, това може да бъде от бял кашмир модел с отложным яка, увеличен черен кожен колан. Разкриват женската чувственост и страст ще помогне на червено палто с кожа яка, която може да се носят на върха на луксозен бельо. От такава изненада нито един мъж не може да устои. Ами ако момичето реши да "блесне", след това в нея ще облекло директно силует, украсени с пайети и пайети.
Основен хит сред представените варианти се превърна в модел, изработени от плат, с нещо напомня на пленительное дантела. Дизайнери са създали наистина интересна и уникален образ, което позволява на своя притежател да бъде винаги на пиедестал на красотата.
Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic

Палто Love Republic
Заедно с"Палто Love Republic" също четат: