• (7-04-2015, 13:18)   
  •   0   
  •  421 
Производител женски палта "Евридика" бе получил бясно популярност, благодарение на развитието на собствен стил и финес на моделите. Въпреки факта, че целевата аудитория на компанията - това са жените на възраст от 25 до 45 години, въпреки това, и млади момичета и зрели дами могат да изберат за себе си купя продукт. В края на краищата, всяка една чудесна половината иска да изглежда привлекателно, елегантни и уникални.
Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"


Дамско модно палто "Евридика"


Този вид на горната дреха, не напразно е сред любимите на всички жени, защото неговата гъвкавост, практичност и стил не отива в сравнение с каквато и да било друго нещо. По силата на това палто е много популярно, и носи в себе си специфичен характер, напоена с женственост, елегантност и финес. Разбира се, голямо значение има материал, качество, цвят и дизайн изготавливаемой продукти. Точно на тези критерии и формират по-висок статус на доставчика.
Дамско палто "Евридика" е в състояние да отговори на изискванията на дори най-взискателните модата, защото на нищо не подчертава женската красота, като класически модел. Например, бизнес дама ще се хареса на по-дълга козина отделяща прасковен цвят на цвят. Особен чар на продукт придава отложной кръгла яка и ръкав три четвърти.
Младите жени ще отговарят на козината на директно намаляване с дължина малко под линията на ханша, като е яка-багажник и закопчалка под формата на мълния. А ето и за освобождаването идеалният вариант ще стане приталенная двубортная модел, украсена с кожа песца с добавянето на атласного banta като декор. В такъв търговище възхитените погледи на феновете са предвидени.
Взема решение за създаване на образа на страстна хищник, трябва да се обърне внимание на полуприталенное палто горчица цвят, приличащ в зоната на деколтето и раменната част на леопардовым принтом . Именно тази добавка прави дрешки са толкова уникални, а жената по-интересна за мъжете.
Зрял дамите да изглежда на дългата козина на "Евридика", имащо свободен силует и отстегивающийся качулка. Такъв вариант първоначално погледна в синьо, червено и бордовом колоре. Трапециевидная форма ще се превърне в чудесно решение за пълни дами с обемни бедра. А ето един модел А-силует цвят индиго с ръкави фенерчета подчертават женската зрялост, в същото време, като акцент на луксозните форми и изискан вкус на своите обладательницы. Но за да придадат заедно нотка романтичности, модни дизайнери са продукт яка-яка и игриво воланом по линията на деколтето.
Както виждаме, избор на модели е достатъчно голям. Поддържане на вътрешния производител, всяка модата може да изглежда стилно, елегантно и луксозно.
Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"

Палто "Евридика"
Заедно с"Палто "Евридика"" също четат: