• (7-04-2015, 13:19)   
  •   0   
  •  482 
Съвременната жена може да се адаптира към всичко и към носенето на мъжки дрехи, включително. Ако един поглед на прекрасната половина на човечеството падна на достойни нещо, тогава тя веднага се превръща в гардероба си. Така, заимствани при мъжете вариант дамско облекло, такова като палта-сако, триумфално се завърна на мода, завладя сърцата на всички стилните личности, превръщайки се в основна връхната точка на сегашния сезон.
Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако


С какво се носят палта-сако?


Предимство на това решение е, че този модел чудесно се съчетава както с армейскими обувки и кедами, така и с ботильонами или ботуши на високи токчета . Така че на въпроса, отколкото да нося палто, яке, отговори съвсем просто. Например, любительницам класиката си струва да се обърне внимание на комбинация от строгите панталони в комбинация с елегантна блузкой. Завършващ щрих може да бъде удължена козина горчица цвят. Самонадеян девчонкам ще са по душата на комбинация на този вид връхни дрехи с потертыми дънки или кожени гамаши. Високо особам с дълги крака, не си струва да се откажат от къси поли, които са в хармония с къси варианти палто. Завършващ щрих към създаването на подходящия начин ще се превърне в стилен аксесоар във формата на красива чанта или капачка.

Модел палто, сако


Избирайки купя продукт, не трябва да забравяме за функциите и структурата на фигурата. В края на краищата на палтото под формата на сако не е подходящ за всеки представител на прекрасната половина. Като се има предвид уникалността на този модел, тя е визуално увеличава зоната на гърдите, и в същото време се намалява линия на бедрата, като има предвид юношески чар. Цветът не е от значение, достатъчно се вземат предвид универсални предпочитания обладательницы и начин на живот, и желания дизайн ще даде своя принос за ежедневния живот.
Много стилен и неизмученно страхотно дамско късо палто-сако. Тази обособена нещо ще изглежда впечатляващо и различно за ежедневна употреба. Например, облечен в дънки или панталони, обувки или ботуши, могат да придадат на образа на този съвършенство и уникалност. Любительницам лекота, с чувство за стил, трябва да се обърне внимание на козината оверсайз, който въпреки своята краткост и обезопасяване дава на своя притежател на увереност и чар. Ами изкушен модницам, винаги желае да бъде в центъра на вниманието, ние препоръчваме да се обърне внимание на дълго палто, яке с отложным яка. Той е в състояние да се превъплъти взбалмошную жена в истинска дама.
Жените, които носят този вид дреха, излъчва специален референтен строгост и безукоризненность.
Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако

Палта-сако
Заедно с"Палта-сако" също четат: