• (7-04-2015, 13:19)   
  •   0   
  •  446 
Палто-raglan

Без какво не може да мине модата в студено и ветровито време, така че е без модно палто. Тази дреха се радва на популярност сред момичета и жени от различни възрасти, тъй като с него не само не губиш, но и подчеркиваешь женственост и елегантност, което е много важно за студения период.
Днес един от най-модерните стилове се счита за палто с ръкав raglan. Такива модели изглеждат много оригинално и необичайно. Линия ръкави до шията помага да се изгладят груби очертания на раменете, както и носителка на такова палто се подчертава, чистота и елегантност на неговия стил.
Дълги палта-raglan предпочитат предимно жените на възраст и сериозни бизнес-дама . Такава прическа придава здравина, подчертава независимост и внася нотка на лукс.
Късо палто-raglan често представена на широката модел или допълнен по-къси ръкави. В комбинация с кожени ръкавици такава прическа подчертава изтънчен вкус и чувство за стил своята обладательницы.
Новост последните сезони са станали палто с ръкав raglan в стил оверсайз. Тези модели са идеални за ежедневните образи, или стават стилен завършек на лук за почивка с приятели.

С какво се носят палта-raglan?


Често неправилно подбран гардероб засенчва акцент върху модерния фасоне палто. Не си струва носенето на палто-raglan с кэжуальной или спортни. В такъв случай женственост и изтънченост, начин на смени безвкусицей.
Дамско палто-raglan отлично допълва елегантен бизнес имидж. Ако искате да подчертаете самостоятелност и независимост, то такава начин точно за вас. Ежедневни рокли и женствени фасоны прагове също са в хармония с модерен фасоном палто с ръкав raglan. А широки модели и палта-raglan оверсайз ще станат ежедневни горната дрехи на улицата стила на всяка модата.
Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan

Палто-raglan
Заедно с"Палто-raglan" също четат: