• (7-04-2015, 13:21)   
  •   0   
  •  328 
Палто Klimini

Доста млад, но е толкова популярна марка Klimini, родом от Бразилия, на всеки сезон не престава да зарадва красиви модели палта , които ще дойдат на вкус всяка моднице. Уникални дизайнерски решения, както и използването на висококачествени материали, благодарят на компанията в целия свят.

Облекло Klimini - красотата в детайли


В колекциите на марката можете да намерите топли връхни дрехи, идеална за носене сурова през зимата, така и украсата от леки материи, подходящо за цъфтеж на пролетта. Всеки модел е различен оригинален кроем, цветово решение и модерен завършек. Може смело да се твърди, че сътворението на бразилската марка изглеждат страхотно като на млади барышнях, така и за зрели жени.
Правилно бране на прическа може да прикрие проблемните зони на тялото. Между другото, модели дамско палто Климини ще се справи с тази задача, както винаги, превъзходен. Освен това, те визуално удължават фигурата, ще я направят по-тънък, ще придадат няколко желаните сантиметра към ръста.
Какво е било продукт, нито е избран, във всеки от тях са представителки на нежния пол ще се чувстват уверени и женствени.
Не ще бъде излишно да се отбележи, че много от моделите имат маншети, които могат да се регулират, отворачивая, по този начин, за да се постигне желания резултат.
Разглеждайки по-подробно топло палто, е важно да спомена, че в състава на тъканта е вълна и коприна, а лигавицата се състои от шерстипона. Това е смес от полиестерни влакна и вълна. Благодарение на това платно в палто може да парадират дори и в тежките студове. Подплата ще задържи топло при температура до -15 градуса. А това не може да не се зарадва особено, когато искате да изглеждате зашеметяващо и при това не промерзнуть до кости.
Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini

Палто Klimini
Заедно с"Палто Klimini" също четат: