• (7-04-2015, 13:21)   
  •   0   
  •  524 
Палто Gamelia

Сравнително нова руска марка дамски връхни дрехи Gamelia силен заяви за своето съществуване през 1997 година. Очевидно предимство на продуктите на тази марка е да се съсредоточи върху доста широк кръг от купувачи. Това е и опитните последовательницы на модата, които често глези себе си последните новости и внимателно наблюдение на събитията на модните подиуми, и просто жени с отлични чувство за стил , които макар и не летят до Милано за пазаруване, но подхождат към избора на дрехи е доста съвестно.

Дамско палто Gamelia - модерен модел


Като идея за покупательницах не е трудно да се досетите какво представлява продукти на марката Gamelia. На първо място това е накратко-очарователен и неповторим стил на всеки модел, без приятелка и оригинални дизайнерски решения. По-специално, за шивашки изделия, използвани от популярни плат Iquitos с добавянето на вълна, алпака и издадени навън вълна косми. За сметка на необичайна фактура и отлични характеристики на материала, такива модели са извънредно търсени сред истинските модата и ценительниц качество и комфорт. Също така се срещат изделия от плат Belene, състояща се от вълна и ангорски в равни пропорции, или плътна и кадифено Olimpo, в състава на която влиза вълна и кашмир. Използването на качествена материя прави козината Gamelia, не само за топло и удобно, но приличен. И като се има предвид, че всеки модел е уникален выверенный приятелка и ограничен тираж, може да не се съмнява в правилността на избора в полза на марката Gamelia.
Освен това, струва си да се отбележи, че създателите на търговската марка побеспокоились и за обладательницах буйни форми - размерный гама от изделия варира от най-малки до най-големи размери (от 42 до 56). Така че да закупите любимия си модел палто за всеки ден и за тържествен повод, могат не само стройни и високи дами, но и пълни с красоти. Освен това гамата от продукти се актуализира ежегодно. Например, през този сезон дизайнерите са доволни модата интересни модели палта-трансформери, които ви позволяват да експериментирате с различни образи. По този начин подчертава вашата индивидуалност и неповторим стил.
Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia

Палто Gamelia
Заедно с"Палто Gamelia" също четат: