• (7-04-2015, 13:22)   
  •   0   
  •  352 
Палто Electrastyle

Руско-беларус търговска марка "Electrastyle" се занимава с пошивом горната дамски дрехи от 1997 година. През това време компанията успя да направи сериозна конкуренция на известни европейски марки и да докаже на целия свят, че най-висококачествени дрехи можете да закупите на достъпни цени.
Палта, якета, кожуси - гама от Electrastyle е богат, така че е в състояние да отговори на изискванията на достатъчно широк кръг от покупательниц.
Определено, връхни дрехи от компанията Electrastyle различна от тази, която сме свикнали да виждаме по модните подиуми. Тук няма нищо свръхестествено и неординарного, ультрамодных стегнато и краткосрочни решения. Напротив, повечето модели са издържани в класически стил , което ги прави гъвкави и издръжливи. В това време, както на уникалността на всеки един продукт придават внимателно подбрани: материали, цветове, аксесоари и декоративни елементи.
Например, през зимата и по време на всяко момиче ще допълнят вашия неповторим начин и подчертават индивидуалност с помощта на модно дамско палто от компанията Electrastyle. В края на краищата, според творческия екип на марката, точно това нещо трябва неизменно да присъстват в дамском гардероба, а не в тази рамка.

Дамско палто Electrastyle - популярни и модни модели


При разработването на своите колекции на дизайнери от фирма Electrastyle прилага максимални усилия, за да се харесат на всяка покупательнице. Продукта се различават силуэтами, расцветками, гарнитури и разнообразен интериор, фасонами и дизайн, но с единна концепция, търговска марка, остава непроменена.
На първо място, това е предимно задържан цветова палитра. Класически черен и тъмно сив - доминиращите цветове, които правят палто Electrastyle изключително изискан и елегантен. Само в навечерието на новия сезон на създателите на марката впуска в смел експеримент и да добавя ярки цветове на своите творения. Мента, корал, мандарина и други наситени нюанси ще станат отличителна черта на новата колекция.
Второ, това са качествени и съвременни материали, които притежават отлични топлоизолационни свойства и лесни за поддръжка.
И на трето място, това са уникални лекала, разработени с оглед на особеностите на женската фигура.
Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle

Палто Electrastyle
Заедно с"Палто Electrastyle" също четат: