• (7-04-2015, 13:27)   
  •   0   
  •  560 
Летни блузи с къс ръкав

Разбира се, много малко хора от нас иска, но почти всички представляват поне част от горещото лято прекарва на работа. А това означава, че спешно се превръща в избор лека и удобна, но това е официалната лятна блуза с къс ръкав.

Модели на блузи с къс ръкав


Вземете красива блуза в съвременния изобилие в магазините са доста просто, но ние ще се спрем на основните модели, които са най-подходящи за носене през лятото.
Ако в офиса строг дрес код тогава по-добре да изберете блузи простото намаляване с минимум декорации. Най-подходящата прическа блузи с къс ръкав в този случай - това е риза, като си кроем на човека. Тя прекрасно ще се съчетае със строги поли и панталони, направени от естествени тъкани модел не ще даде на тялото ви да се чувстват дискомфорт.
Ако правилата са по-верни, тогава може да вземете много женствена и необичайна модел, който да подчертае всички достойнства и скроет недостатъци. Например, можете да изберете една от огромния брой шифоновых или сатен блузите с къс ръкав, които висят в магазините. Обикновено те също имат рубашечный покрой, но подробности могат напълно да промени характера на нещата. Така, много подходяща блузы с ръкави фенерчета, като, бродирани врата или врата, вързани в един хубав лък. Да Не забравяме и за блузи без закопчалка отпред, които често са пришити в стил кънтри и изглеждат романтично и наивно.
Цветово решение на блузите
Отново въз основа на изисквания за дрес-код, можете да изберете повече или по-малко ярки модели на женските блузи с къс ръкав. Класически офис цветове се считат за черно, бяло и сиво. Към тях могат да се добавят и наситен син цвят. Ако искате отговарят на всички модни тенденции, то в този сезон препоръчваме да се обръща внимание на блузи жълт цвят и цвят скъпо червено вино. Именно те са признати дизайнери са най-подходящи за настъпващия сезон. Напълно подходящи за офиса ще стане блузи още един модерен цвят - каки. И да не забравяме и многобройните пастелни нюанси, които вече няколко години не излизат от мода.
Щампи не е твърде добре дошли в офиса, но ако те не са прекалено ярки и привличащи погледа, им е напълно възможно да се носят. Така, от значение ще блузи с къс ръкав в дребния грах, както и модели с фин цветен модел. Различни дантелени вариации и анималистичные щампи трябва да са много дискретни, тихи нюанси. Така, леопардовый фигура в натуралистичном изображението е по-добре да не се използва изобщо.
Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав

Летни блузи с къс ръкав
Заедно с"Летни блузи с къс ръкав" също четат: