• (7-04-2015, 13:30)   
  •   0   
  •  342 
Сиреневая блуза

В продължение на векове лилаво на цвят в облеклото бил знак за принадлежност към роял род, символ на знатен произход и романтика. И ако преди малцина от момичета поколеба за блуза с този цвят, а след това и днес, особено в офисите, могат да се срещнат доста често.

Дамски сиреневая блуза


Енергетика люляк е много силна. Смес от червено и синьо е в състояние да събуди сексуалност и чувственост в когото пожелаете. Те са много модни дизайнери, а момичета с удоволствие носят създадените от тях стилни неща.
Блуза люляков цвят се всяко момиче. Особено внимателно трябва да се отнасяме към нейното закупуване на рыжеволосым особам. Ако ви цвят отива, а след това остава само да помисля с какво да комбинирате този предмет гардероб.

С какво се носят сиреневую блуза?


Преди всичко, трябва да се намери перфектна цветова комбинация. Известно е, че люляк обича контрасти. Смело с лилаво блузкой могат да се носят дрехи жълто, червено, тюркоаз, зелен цвят. Много хармонично и елегантно изглежда и комбинация от сиво и черно. Този вариант е най-подходящ за създаването на образа на бизнес дама.
В офиса е подходящ молив полата на няколко тон по-светъл или по-тъмен от цвета на блузы. А ето полупрозрачни лилави надмощие с ярки аксесоари и контрастиращи пола или панталони може да стане основа на романтичния ежедневна начин.
И лилава блуза, ще бъде хубаво изглежда с златист дъното, приложено със същия цвят обувки и бижута. Подходящ и шарен дъното, ако съчетание на нюанси не ще бъде твърде затруднен.
При избора на аксесоари за лилаво блуза трябва да се даде предпочитание на розов сумочкам, кожен ремням, сребрист бижутата, близки по оттенку шарфикам. Различните комбинации на тези и други подробности ще ви помогнат да създадете най-различни образи - от строги офис до ежедневието.
Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза

Сиреневая блуза
Заедно с"Сиреневая блуза" също четат: