• (7-04-2015, 13:33)   
  •   0   
  •  865 
Рокля с яка и ръкавели

Всяка година на дисплеите на модните дизайнери виждаме модели на дрехи, изработени в стил "миналите дни". Връщане към былым фасонам и крою сега е много често срещана тенденция. И всичко това е напълно възможно да се дължи на платьям с яка и ръкавели - по мил и просто възхитително.

Рокля с белезници


Този прост стил набира все по-голяма любов и популярност сред модата, което може да се обясни с богатата си вариативностью довършителни работи. Например, това може да е просто, стриктно платьице с един вариант на яката - апаш, стойка, воланы, яка и др. Стил самото рокли и материали за изпълнение също могат да бъдат много различни. Такова разнообразие и богат избор при едновременно лаконичности и изисканост не може да не привлече съвременни момичета.
Най-класическия вариант - черна рокля с бели маншети и яка.
Такава си училищна униформа от 20-ти век. И тъй като именно тези детайли най-много привличат вниманието и са винаги в съзнанието, към тях - към качеството на тяхното изпълнение и, разбира се, да ги чисти бели картофи - трябва да бъдат най-строго внимание. Те просто трябва да изглеждат безупречно.
Но съвсем не е задължително да се обличам е само черен. Можете да вземете обикновен костюм в кафяво, синьо, зелено, бордо, синьо. Всички те също много добре се съчетават с бели маншети и причините. И целият образ в крайна сметка изглежда нежно и привлекателно. Въпреки това, рокля с шарени година не по-лошо хармонира с бели декорации, довършителни работи.
По-различно и техника на изпълнение яки и белезници. Най-изискания могат да бъдат изработени от фини нишки на спиците, а може да е от дантела. По ръба им понякога оторачивают тънка ивица естествена кожа. По-обикновените - яки и маншети от бял плат. Във всеки случай, този костюм се дава на жената завършен и романтичен образ и в него можете да отидете навсякъде с вас - на среща и на работа, на разходка и в ресторант.
Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели

Рокля с яка и ръкавели
Заедно с"Рокля с яка и ръкавели" също четат: