• (7-04-2015, 13:36)   
  •   0   
  •  575 
Черна пола с висока талия

Не напразно казват, че всичко най-ново - това е отдавна забравено старо. Обикновено се потвърждава с течение на времето, особено добре тя работи в света на модата. Например, в този сезон тенденцията се превърна в черна пола с висока талия, която е популярна през 60-те години.

Пола-молив с висока талия


Ако следвате модата, сигурно сте забелязали, че в настоящия сезон на пола-молив се превърна в доста популярна. Всички прожекции, стрелба и всякакви богемные на парти не може да мине без юбочки това фасона.
Обтягивающая пола с висока талия перфектно подчертават определени достойнствата на вашата фигура, визуално ще направят талията по-тесен, а линията на ханша и по-съблазнителен.
Такива юбочки може да се носи както в офиса, така и за учене или просто за пазаруване в магазина. Може да се каже, че това е универсален модел за всички поводи. Между другото, много холивудски звезди са оценени на модела по достойнство.
За хладно време от годината е много между другото ще кожена пола-молив и ето на летния сезон, можете да изберете пола от леки материи.
Пола-калъф по същество е същата пола-молив, само с още по-висока талия. Този модел пола е изгодно ще представи вашата фигура. Тя ще създаде безумно съблазнителните извивки и перфектно подчертават най-интересните линия на вашето тяло. Пола-калъф перфектно прикриват недостатъците и дава сексуалността. Този модел, както и пола-молив, универсална.

Пола-слънце с висока талия


Черна свободна пола с висока талия - това е отдавна прижившаяся имаме класика. Благодарение на този предмет на гардероб можете да създадете множество различни комбинации, като се започне от обикновен офис и завършва с изключително екстремно.
Този модел пола е подходящ жени и момичета на всяка възраст. Тя дава воля на фантазията и дава възможност за непрекъснато експериментира с аксесоари.
Дизайнерите са стигнали до единодушно съгласие: пола-слънце, както и пола-молив, просто са длъжни да бъдат в шифоньере за всяка жена. И това не трябва да зависи от стил, фигура и начин на живот.
Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия

Черна пола с висока талия
Заедно с"Черна пола с висока талия" също четат: