• (7-04-2015, 13:40)   
  •   0   
  •  1054 
Камуфляжные дънки

Армията цвета на момичетата може да изглежда много интересно. Дамски камуфляжные дънки са идеални за почивка извън града. Но и по улиците на града ще има място за тези функционални и практични панталони.
Камуфляжные дънки чудесно се съчетават с едноцветните спортни футболками, топами, кедами. Можете да вземете дрехите си така, че да камуфляжный фигура се повтаря и на други елементи. Но не е задължително напълно да следват стил милитари . Позволете джинсам да бъде акцент начин, съчетавайки ги с доста класически неща и обувки на токчета. Такова смесване на стилове при условие, че са компетентно комбинация, може да изглежда съвсем уместно и много неординарно.
Фасоны камуфляжных дънки могат да бъдат различни: зауженными, широки, изгорени, къси, спортни и класически, с висока и ниска талия. Допълни образ и да го украсят е възможно с помощта на колан или кърпи.
Модерен младежки модели могат да бъдат с окъсани цепки, нитове, много джобове. Но за amatures, класика маса на възможности за лесни тесни дънки, които благодарение на необичайно цвят изглеждат много пикантен.

Къде могат да се носят дънки камуфляжного цвят?


Разбира се, за работа в тях, не ще идеш, освен, че сте служител на ФСБ, със или други разузнавателни служби. Може би ще отидете на изкопни работи или на други подобни полеви условия на труд. Тогава тези панталони като нищо друго не са подходящи за тези цели.
Смело можете да отидете в тези дънки на екскурзия, разходка страна, в полигон за пейнтбола. В градски условия при правилно подобранном начина да ги използвате за ежедневна употреба. Такава цвета обикновено избират смели и активни момичета, които искат да се открояват от тълпата. И трябва да кажа, че това им е напълно възможно.
Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки

Камуфляжные дънки
Заедно с"Камуфляжные дънки" също четат: