• (7-04-2015, 13:41)   
  •   0   
  •  491 
Дънки участък

Стройни крака, стегнати обтянутые дънки участък, понякога изглеждат много по привлекательней, отколкото в мини-пола. Сред огромното разнообразие на стилове и цветове на всяко момиче със сигурност ще намери за себе си-идеални панталони, които ще я направят неустоимо.

Дамски дънки участък


Стрейчевые дънки най-често са зауженный стил крак. Те са особено пикантен подчертават красотата на краката и ми харесват на мъжете. Такава модельку може да се носи и с обтягивающими топами, и с широки блузами и туниками. Тесни дънки за предпочитане обличане плахо момичета с добра фигура. Но дори и за пълните момичета при правилния подбор на модела ще изглежда много апетитно.
Зауженные женски стрейчевые дънки визуално удължават краката и ги правят по-тънък. Е, а комбинацията им с обувки на тънък висок ток с висока просто възхитително.
Още един вариант - участък-дънки с висока талия. Те винаги изглеждат ефектно и не оставят своята любовница без внимание. Разбира се, за да се носи като панталон, трябва да притежават идеални форми. Въпреки това, с тяхна помощ, можете дори да скриете дребните недостатъци, например, на корема.
За момичета, които не се страхуват да изглежда предизвикателно и дръзко, измислени модели стрейчевых дънки брич. Изразяване и свобода на действие, известна небрежност и секси - това са основните стремежи на онези, които изберат този стил.
Каквото и да предпочитате, участък - това е винаги актуално и на мода. Този еластичен материал е изключително подходящ, той безотказно утягивает бедрата и талията. Дънки участък момичета изглеждат винаги привлекателни. В тях могат да отидат на работа и на среща, среща с приятели и в клуба.
Че до палитра от цветове, дамски дънки участък могат да бъдат черни, сини, сини, сиви, с рисунки. Изборът ще зависи от това, кой от тях е на мода в определен сезон.
Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък

Дънки участък
Заедно с"Дънки участък" също четат: