• (7-04-2015, 13:41)   
  •   0   
  •  912 
Високи дънки

Дънки - това е може би най-удобна форма на рокля за модерни момичета. Мода в тях периодично се променят и да бъде в тенденция, трябва да следвате тенденциите. Например, тази година се връщат модели с висока талия. И това се отнася не само дънки, но и други облекла - поли, шорти, брючек. Но в тази статия ще говорим точно за високи дънки.

Дамски дънки с висока талия


При този модел има няколко предимства. Например те помагат да скриете някои несъвършенства на фигурата. В тях талията изглежда по-тънка, а бедрата - женственней. По този начин, те създават престижната "пясъчен часовник" - любим на всички тип фигура. И ако имате коремче, в тези дънки ще го скроете като на корсет.
Въпреки това при закупуване на тази информация гардероба на момичетата трябва да знаете как правилно да изберете стил. Най-дънки-скинни с висока талия седят на жени с фигури "триъгълник" или "пясъчен часовник".
А ето момичета с типа на фигурата на "зелените" си струва да се грижи за широк и насипно състояние верхе, за да запишете правилните пропорции. Момичета-"ябълки" се вписват прави дънки с висока талия и нешироким пояском, който да е обозначен на талията.

С какво да се носят високи дънки?


В топлите месеци на годината високите дънки трябва да се комбинират с маечками, ризи, футболками, леко се скриваме зад колана си. А ето и в по-студените дни носете блузи с по-къси передом и доставка на облегалката. По-бизнес стил може да се постигне с класически блузками и якета.
От аксесоари подходящи са кожени въжета контрастни цветове. Обувките също трябва да отговарят на вашия тип фигура. Така че, ако сте висока и дългокраката момиче, смело носете леки балет апартаменти или ботове на тънка подметка. А за обладательниц наднормено тегло и ниско роса токчета са просто необходими. Ако дънки долу разкроена, обувки под тях трябва да бъде скрита.
Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки

Високи дънки
Заедно с"Високи дънки" също четат: