• (7-04-2015, 13:42)   
  •   0   
  •  696 
Съживяване на модата от векове миналото, дизайнерите внасят в изделия жар, като свои творения нова тенденция. И ако дамски панталони палацо през 60-те години са били изпълнени от тъканите на "скучни" нюанси, а след това и днес гама е доста голяма, като се започне с голямо разнообразие на използваните материали и завършвайки с различни фасонами и прилагането на модерни щампи и цветови решения. Този удобен и практичен вид дрехи може да се носи по всяко време на годината. През зимата това може да бъде изделия от твида или вълна, през лятото си струва да се предпочитат лесно и отдавна тъканите, които създават ефектен и женствен начин.
Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо


Модерен брючный тенденция
Хората така наречените пола-панталоните имат специално значение за худощавых жените, тъй като именно този дизайн визуално увеличава линия на бедрата. Освен това, те изглеждат чудесно с всякакви обувки, било то на висок ток, танкетка или плоска подметка. Ако се замислите над това, с което могат да се носят панталони палацо, гама е доста голяма. Но основният тласък се дава на планираното събитие. Например, облечен в пола-панталон в комбинация с топ или майкой, можете да се разхождате по магазините или да посетите страната. Любительницам запомнящите се образи, но в същото време предпочитат комфорта, ще са по душата на комбинацията от ярки ниско с тъмен и без покрив. Например, това може да бъде тъмно синьо просторен пуловер, които ще изглеждат страхотно с жълти панталони. Обаче на такъв ансамбъл реши да не всяко момиче.
Палацо, благодарение на своя необичаен крою, свързани с романтика, така нежен и изтънчен особам си струва да се обърне внимание на изделия пастелни тонове. Да се подчертае начин ще помогнат на съпътстващи аксесоари, като шапки, бижута и очила. В такъв търговище можете да отидете на разходка, плаж или дори среща.
За съжаление не всички лятото можем да се посвети на почивка, а работни дни никой не е отменен. Но и бизнес-дами могат да носят любимите си панталони, ако комбинирайте ги със строга риза, жакетом или жилетка. Доста аристократично изглежда композиция, състояща се от палацо горчица цвят и сако с пясъчен цвят, украсена с черна яка подпора. Завършващ щрих може да стане колан подчертава талията. Бизнес дама също могат да бъдат романтичными особами, достатъчно е само да изберете правилното облекло. Например, червени палацо в комбинация с риза и косухой предизвикват чувственост своята обладательницы. А ето и бяла блуза и шифоновые панталони с абстрактно принтом ще изглеждат много спокойни, в същото време, запазвайки строгостта на бизнес дрес-код.
Избор любимите си модел панталони, струва си да запомните няколко прости правила. Ако избраният от върха е доста широк, трябва да се подчертае фигурата си с тънък колан на талията. Може и широк, но само в случай, ако си панталоните са с ниска кацане. Цвета може да бъде най-разнообразна, но ако долната част на ансамбъл краси принт, всички останали подробности трябва да бъдат цветни.
Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо

Панталони палацо
Заедно с"Панталони палацо" също четат: