• (7-04-2015, 13:42)   
  •   0   
  •  267 
Панталони-джоггеры

Не е първия месец позиции fashion-лидер на равна нога с класически тенденции продължава да заема спортен стил . Това се отнася особено много популярни и при това не по-малко универсални панталони-джоггеров. По-специално това малко нещо, просто е длъжна да бъде в гардероба при модата, обожаващи оригиналната, не сковывающую движение, дрехи.

Кратко досие на дамски панталони-джоггеры


В колекциите на световно известни марки KRIS VAN ASSCHE, DOLCE & GABBANA може да се препъне в панталони на класически размери, като спортен елемент в своя фасоне - еластичен колан. Интересно е, че около 50 години облекло от този тип е създаден изключително за спортисти, занимаващи се с джогинг. С течение на времето светът видя творение на симбиоза спортен свят и модния Олимп наречен панталони-джоггеры.

От носенето на дамски панталони-джоггеры?


Ако фантазия никога не се провали, тогава можете спокойно да експериментирате с външния си вид. Тези дрехи могат да се носят почти изцяло, което си пожелаете. Важното е да не се прекалява със спортни елементи в начина на. Разбира се, ако последното не се отнася до повишаването на фитнес или на сутрешния джогинг в парка.
Този тип панталон се счита за ежедневни дрехи. Това говори за това, че за дневна чорапи могат да се отдават предпочитание на цвят каки. На краката си ще е страхотно сникерсы, oxfords, а като на горната дреха се препоръчва да се дава предпочитание на дрехи тихо тонове.
Не се изключва възможността за използване на джоггеров като панталони за официалното излизане. Изключително прилича на модел, расшитая люрексом. В близост до слабините тя трябва да седи свободно. Бедрата трябва да се покрие туникой или дълъг пиджаком. Последната ще даде образ нотка на индивидуалност, оригиналност.
Ако любимата стомана джоггеры от кожата, тогава е важно да се помни, че си пара - поло и "летци".
Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры

Панталони-джоггеры
Заедно с"Панталони-джоггеры" също четат: