• (7-04-2015, 13:44)   
  •   0   
  •  387 
Съкратен дамски панталони

История на появата на толкова популярни в наши дни укороченных панталони, неясна и е противоречие. Някои смятат, че капри - това е резултат ползотворна работа на германския дизайнер Sony де Ленарт. Други, напротив, са убедени, че Емилио Пуччи назаем модел от жителите на остров Капри, които съзнателно подкатывали панталони, ако излезеш на разходка по морския бряг. Сега модата е по-загрижен за друг въпрос, отколкото да носят скъсяване на панталони, но това вече е съвсем друга тема, която заслужава не по-малко внимание.

С какво се носят скъсяване на панталони?


Всяка година гуруто на висшата мода се опитват да се изявят в този елемент на дамско облекло нещо ново и различно. Се променят фасоны, цветове и материали, така че преди да преминем към основния въпрос, ще се спрем на най-популярните и модерни модели укороченных панталони.
По традиция, ще започнем с класика. Прави панталони леко монтиране на бедрата, без декоративни украшения, но с удоволствие, а по-скоро с леко къси штанинами, е прието да се счита за класически модел. Такъв вариант просто находка за бизнес дама, които търсят по-строг бизнес стил. Съкратен прави панталони отличен "се сприятеляват" с памучна риза или сатенена блузкой, както и с пряк или приталенным жакетом. Що се отнася до обувките, с костюм, в основата на които има скъсяване на панталон и яке, обувки изглеждат добре-лодка на висок ток. В това време, като от обувки на ниски движение е по-добре да се откаже.
Не по-малко популярен модел - това е тесни скъсяване на панталони предлага барышням къде повече възможности за избор. Ризи и блузы, сака, свободни кофточки и монтиране turtlenecks, потници и тениски ще ви помогнат да създадете един прекрасен ден за ден тандем.
За създаването на леки и романтичен начин може да се постави върху широко отглеждани панталони е , които перфектно се съчетават с шифоновой блузой, плетиво кофтой или жакетом. Този ансамбъл се счита за идеално за разходки, за приятелски срещи, и разбира се, романтични срещи. Що се отнася до обувките, до широк спектър съкратена брюкам можете да вземете кокетни обувки на ниско токчета или удобни дамски балет апартаменти .
Къси панталони с висока засаждане изглеждат модерно и стилно. Този модел идеално ще се впишат в една вечер начин, ако компетентно да вземете надмощие и обувки. Например, от естествена коприна или трикотажный топ ще се превърне в страхотна двойка по-къси брюкам с висока талия. От обувки за предпочитане класически обувки или стилни мокасини.
Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони

Съкратен дамски панталони
Заедно с"Съкратен дамски панталони" също четат: