• (7-04-2015, 13:46)   
 •   0   
 •  581 
Завишени кецове

Преди около 20 години, кецове биха могли да си представят с някакви други дрехи, освен спортен костюм. Но няколко сезона преди всичко се е променило и тази обувки бързо започна да завладее подиума и да заемат почетни места в женски гардеробах.

Кецове с висок голенищем - моден тренд


Заслужава да се отбележи, че тази обувки са подходящи не само към ежедневното, спортен стил . Благодарение на фантазията на дизайнерите, някои модели на обикновените тряпочных кецове са се превърнали в изключителен. В магазините и на крака напреднали модата може да се види кецове с кристали, с разнообразни щампи, бродерии, оригинални обков и със странни форми. Особено внимание привличат високи кожени кецове, които могат да се извършват и от изкуствени и от естествени материали с различна шалове - текстурирани, лачена, стеганая, замшевая повърхността на тази обувки изглежда невероятно стилно.

С какво се носят завишени кецове?


Момичета, които се стремят да изглеждат свежи и молодежно, трябва да пробвам на себе си лъкове с високи кедами, още повече, че мач не им е толкова трудно с обичайното облекло:

 • Високи кецове на висока платформа са подходящи за джинсам и класическия пиджаку, е желателно да предпочетете вариант, в който дънки, сгушено в кецове. Добре те ще изглеждат страхотно с пищни поли, къси панталони, дълги сарафанами, всякакви леки летни рокли.

 • Бели дамски високи кецове се насладите на романтични момичета. Те могат да се носят с шифоновой пола и топ с къс платьицем.

 • Перфектно "приятели" високи кецове с скинни, освен това, на всяко негово проявление - това могат да бъдат и гамаши, и джеггинсы и просто панталон в обтяг. Вярно е, че в този случай е да се помни, че линията на ханша трябва да бъде идеална, в противен случай, всички пъпки ще се вижда още по-силен.

 • Високи черни кецове са идеални за момичета, които предпочитат спокойна класическа музика. Ги носи може да се с ризи, къси панталонки, дънки "бойфрендами", дънкови мини пола и друг подходящ дрехи всеки цвят.


 • За ежедневието можете да изберете високите кецове спокойните цветове, например каре. За да се обърне към себе си, трябва да закупите кецове с необичаен дизайн или да се носят ги с ярки гольфами или гетрами.
  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове

  Завишени кецове
  Заедно с"Завишени кецове" също четат: