• (7-04-2015, 13:46)   
 •   0   
 •  2191 
Кецове на висока подметка

Кецове са се появили в гардероба на жените от доста време и първоначално са постигнали функция само на спортни обувки. Но с течение на времето, те започват да се носят не само за работа или занимание във фитнеса, но и за среща с приятели, на среща, на парти.

Кецове на висока платформа - моден тренд


Ако все още 10-15 години кецове са евтини простецкой обувки, а след това и днес могат да се видят в маркови магазини, на първо място, промени развития, на второ място, знаещи си цена. Веднъж "попавшись на ръка" на някой от дизайнери тряпочные кецове са придобили нов живот и сега въображението на хора, създаващи модните среди, не може да спре - ултра модерни цветове, материали, модели, които ми харесват на момичетата.
Една от най-популярните модели няколко сезона са дамски кецове на висока подметка. В тях не се занимават със спорт, тъй като може да се нараните. Те са създадени, за ежедневието чорапи. В началото на своя път към Олимп, модерни кецове с висока подметка, наречен эпатажной обувки, но в момента по този начин обутая на момичето вече никой не се изненадва и с всяка изминала година все по-малко се нуждае от дрехи определен стил.
Височина на стъпалата може да са различни, обикновено тя варира от 4 до 14 см в допълнение, тя може да бъде или плоска, или под формата на танкетки. Надмощие на такива кецове изпълнени от различни материали - дънки, кожа, велур, обикновен текстил.
Плимсолы, шузы, патрули, сникерсы, маранты - това е името на кецове на висока подметка. Различават помежду си, те могат да кърпа, форма на ходилото на модела.

С какво се носят кецове на висока подметка?


Възможности за съчетаване с дрехи е доста много:

 • горещ ден кецове могат да се носят с къси панталони и майкой-алкоголичкой, с дънкови къса пола и светла фланелка;

 • ако сте на вечерна разходка, разбърква се и среща кецове, с тесни дълги или къси брючками и риза;

 • на клубната парти високи кецове също са подходящи, и да се носят ги и с роклята, и с пола-мини ;

 • през есента и пролетта, кецове може и трябва да се носят, защото производители произвеждат модели от материи, които не позволяват на вашия ножкам замръзне или намокри - се слее те могат да бъдат кардиганами, якета, свободните пуловери и гамаши, дънки, тесни панталони ;

 • бели кецове на висока подметка, дори не се налага специален дизайн, винаги изглеждат ефектно, така че те трябва да се използват в техните образи, например, с шифоновыми дълги поли или сарафанами.


 • Кецове на висока подметка от най-известните марки


  Някои фирми, въпреки голяма конкуренция, дълго време остават лидери в областта на производството на този вид обувки:

 • Converse е една от най-популярните фирми, който стана известен благодарение на младежки субкультурам. Когато нещо те произвеждат само обикновена платнени кецове до глезена на крака, днес в техните колекции можете да видите на обувки с различни цветове и модели, включително и кецове на висока подметка.

 • Кецове на "Найки" с висока подметка също имат място да бъде, независимо от факта, че една фирма е специализирана в обувки за спорт. Разбира се, вие няма да видите в състав обувки "Найки" бляскава кецове, украсени с пайети, но се срещне не един чифт много сладък умерено високи обувки за ежедневно носене.

 • Микробуси - компания, позната още от 1966 година точно това, което произвежда качествени, стилни и, че е важно, евтини кецове.


 • До стилен кедам, важно е добре да изберете дрехи, та от модерни момичета не се превърне в жива и пеструю леха.
  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка

  Кецове на висока подметка
  Заедно с"Кецове на висока подметка" също четат: