• (7-04-2015, 14:03)   
 •   0   
 •  782 
Nike Air Max 2015

Всяка година ценители на продукта "Найки" чакат излизането на новата колекция, отново да порадоваться и да почувстваме в себе си свежи развитието на тази фирма. Особено внимание заслужава линия Nike Air Max, модели маратонки на която са разработени инженер от НАСА и непрекъснато се усъвършенстват.

Маратонки Nike Air Max - премущества


Плюсовете на тази обувки е много много:

 • В качеството на материал за маратонки Nike Air Max използват мрежест, "дишаща" Engineered на Окото, която комбинируется с инкрустации Flywire, осигуряващи отлична циркулация на въздуха.

 • Благодарение на материала и специално разработена опората, маратонки са седнали на крак, нежно прегръщане си, премахва умора и дискомфорт.

 • Nike Air Max - здрави обувки, на която напълно да разчитате, между другото, всичките й подробности свързани, без шевове.

 • Дизайн на тези маратонки необичайно, освен това, всяка година дизайнерите измислят нови "чипове" им дизайн.


 • Nike Air Max 2015 - описание


  Новост 2015 г., стана по-лесно, по-удобно и эффектнее. Дамски маратонки Nike Air Max 2015 способни на изненада фен на тази марка и тази линия. Тази обувки не само е много красива, отговаря на модните тенденции, но и се отличава с невероятен комфорт. Air Max 2015 - революция в света на спортните обувки. Разбира се, самите те все още не са шнуруются, но притежават разширена дизайн, може да се похвали с използването на уникални съвременни материали, което прави вашата тренировка по-леки, нетравмоопасными и още по-успешни. Дамски Air Max 2015 се различават от миналата година версия на факта, че сега цялата подметка с въздушно баллоном, след като в предишния модел, той е само в петата. Подметка се разширява в петата и се стеснява към носку, се свързва с горната част от специално разработена пяна Cushlon.
  Заслужава да се отбележи футуристичен дизайн тези маратонки - подметка маратонки "Найки" Air Max 2015 направена прозрачни, което ви позволява да видите известните въздушни капсули, които дават такава мека пружинистость. Цвета също така привлича внимание в една двойка присъства на множество цветове, като доста ярки. Но консерваторите и любители на минималистичен могат да се купят и любими Nike Air Max 2015 black.

  Маратонки Air Max 2015 - как да разпознаете фалшив?


  Притежателите на тези маратонки "Найки" няма повод за оплаквания и разочарования, важно е само да закупите на оригиналния продукт. За това трябва да се следват указанията:

 • Не е Nike Air Max за 1000 рубли. Ако някой ви предлага такава двойка, то най-вероятно той иска "сплавить" не ви е фалшив, може би, дори и не много качествени. Единственият вариант, когато можете да закупите обувки на много ниска цена, е да се изключи всеки магазин, но това е голяма рядкост.

 • Закупуване на сайта, моля обърнете внимание на размерите. При фалшив Nike Air Max не ще американския размер. Освен това, обещаното време за доставка фалшифициране ще бъде по-дълго, защото тя пътува от Китай.

 • Все още не е видял самата стока, може много да се каже за него от опаковката. Истински Nike Air Max се продават не в тънките, а в дебела картонена кутия и няма друг начин.

 • На кутията трябва да бъде броят на КОД, който трябва да съвпада с Sur EIT и в самите маратонки. Вие няма за какво да говоря с него, ако тези данни изобщо липсват.


 • Nike Air Max 2015 ще ви направи по-енергични, силни, с тях вие вървете всички върхове.
  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015

  Nike Air Max 2015
  Заедно с"Nike Air Max 2015" също четат: