• (7-04-2015, 14:04)   
  •   0   
  •  763 
Прическа боб 2015

Макар и да се смята, че е с дълга коса - еталон за красота, все пак и мъжете, и жените смятат чист къси прически изразителна, стилни, атрактивни. Освен това, това е много по-удобно и практичней. Прическа боб през 2015 остава на върха на популярността и ни радва с голямото си разнообразие от модели.

Модни прически боб 2015


Разнообразие от варианти на прически боб позволява да изберете подходяща прическа към вид на човек, , лични предпочитания и други фактори. Всички те по никакъв начин не банальны, макар и да са на върха на популярността и носят много много.
Съвременните майстори са в състояние да придадат прическа боб максимум эксклюзива и оригиналност. Можете да експериментирате, да се поправи прическата си, докато не намерите това, което искате за вас.
Боб и боб-каре - това е най-модерен през 2015 г. варианти на прически. Те са годни най-много за гъста и права коса. Микс веднага две стилни прически - една чудесна възможност да вземете своя уникален начин и наблягат на индивидуалността. Лъскав боб подчертае блясъка и красотата на косата. Обаче и вълниста, къдрава коса - няма причина да се откаже от прическата. Напротив, на тях прическа ще изглежда много модерен и стилен, показва лека бъркотия, че са много модерни през този сезон.
Още една алтернатива стават текстурирани прически, които особено добре изглеждат леко къдрава коса. Мек контур е създаден чрез филирования върховете. С помощта на този метод можете да симулират овал на лицето.
Асиметричен боб - най-креативен вариант на прическата. Той просто невероятно изглежда като на дебели, така и тънки преки косата, създавайки допълнителен обем, който се постига чрез филирования. Контраст обем и дължина създава неповторим силует на прическата. Можете да си създадете за всеки тип лице.
Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015

Прическа боб 2015
Заедно с"Прическа боб 2015" също четат: