• (7-04-2015, 14:04)   
  •   0   
  •  713 
Модерни прически 2015

Модни прически носят в живота се променя, променя целия ни външен вид. А когато не е пролет, така че искате да промените нещо в себе си, да опитате нещо ново и непознато? Предлагаме ви селекция на основните тенденции на новия сезон 2015 г. в част на прически и прически за коса с различна дължина.

Популярни ультракороткие женствена прическа 2015


В света на модерните прически през тази година са планирани няколко основни тенденции. Например, много популярни стават многопластови къси прически. Те изглеждат много стилно и лесно. Важното е - правилно да съответства на цвета на косата, не забравят за изискванията към естествеността и натуральности в модните тенденции през 2015 година.
Актуални са и през 2015 г. дрипави къси прически. Те откровено стават горещ хит, създавайки имидж на независима, силна личност, не боящейся гледат на света с широко отворени очи.
Ако искате да добавите в образа на сексуалността, но при това да останат малко по-недостъпен вашият вариант - къса къдрава прическа. Можете в един миг да се превърне в стилен, палава и дори малко безотговорно.

- Популярните прически 2015 година на коса със средна дължина


В случай, когато повече склоняетесь към класиката и не са подготвени за екстремни експерименти с външния си вид, трябва да знаят, че средната дължина на косата, днес също е доста актуална тенденция.
Това може да бъде къдрава коса с бретон или многопластова както и вълнообразна прическа. Тези естествени къдрици ще се превърне в обикновена прическа в стилна и изключително женствена. А самите вие ще се чувствате много по-привлекателни.

Модерни дълги прически 2015 г.


Актуални са и през 2015 г., и дълга прическа. Можете да се носи като идеално права коса, така и къдрава обемни къдрици. Бретон може да се прави, наклонени, парцаливи - важното е, че тя ви е отишла. Може и изобщо без бретон. А за косата красива обрамляли овал на лицето, направете прическа-каскада - много популярна тенденция тази година.
Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015

Модерни прически 2015
Заедно с"Модерни прически 2015" също четат: