• (7-04-2015, 14:07)   
  •   0   
  •  589 
Обувки - мода 2015 г.

Че задължително трябва да има в гардероба на всяка модата? На този въпрос всеки стилист може да отговори по различен начин, съдът модни новости. Но е задължително всеки професионалист включите в своя списък на стилни дамски обувки. Без такава обувки, които не може да мине нито едно момиче. И наистина да се подчертае своя добър вкус и неповторимост, всяка представителки от женски пол, трябва да притежава стилни модели, отговарящи на последните модни дестинации. Нека заедно да разгледаме най-новите модели на модни женски обувки и колекции 2015 година.

Модни обувки през 2015 г.


Като се има предвид тези качества на съвременните модата, като стремеж към неординарности и оригиналност, дизайнери са се постарали да внедрят подобни тенденции и в новите си колекции от женски обувки. При това специалистите не задвинули и класиката на втори план, след като актуализирате такива фасоны креативни идеи. Какви обувки са на мода през 2015?
Обувки на токчета . Разбира се, женственост и финес, не може без чист модели на ток. Обувки на токчета 2015 - това е надеждност и увереност в себе си. Този обрат в обувната мода дизайнери успешно совместили с елегантен интериор и нежни допълнения получаване женствени модели за удобно движение. Красиви обувки на широк токчета са най-популярни. Удобство и комфорт на тези модели е допълнена с твърда пета или фиксирующей закопчалка. А привлекателността е в оригинален дизайн.
Обувки - мода 2015 г.

Обувки - мода 2015 г.

Обувки - мода 2015 г.


Лодка . Обувки-лодка 2015 също веют практичност и ниво на комфорт. Тази година дизайнерите няколко понижи обичайно ток, а също така предлагат модерни лодки без шипове или на устойчива широката опората. Сега модата могат да вървят в крак и активничать навсякъде. Без да губи при това романтичности и нотки на несигурност.
Обувки - мода 2015 г.

Обувки - мода 2015 г.

Обувки - мода 2015 г.


Обувки на плоския движение . Oxfords, дерби, броги - най-модните дамски обувки на плоска подметка през 2015 година. Като се има предвид популярността на удобните и практични модели във всичко, дизайнерите решиха да направят в женски стил на докосване на мъжественост. Най-успешният вариант стомана модерен модел, обувки в мъжки стил.
Обувки - мода 2015 г.

Обувки - мода 2015 г.

Обувки - мода 2015 г.
Заедно с"Обувки - мода 2015 г." също четат: