• (7-04-2015, 14:10)   
  •   0   
  •  871 
Очила Dior 2015

Аксесоари модна къща Диор - това е комбинация от елегантен класика с пресни и необичайни идеи. Така че, купувайки нещо за тази фирма, можете да закупите стил в чист вид. Очила Dior сезон 2015 г., ще могат да отговорят на всички въпроси, дори на най-претенциозните модата.

Модели очила Dior 2015


През 2015 г. опции слънчеви очила Dior са представени в различни колекции марки. Общото за всички модели бяха най-високо качество на използваните материали за лещи и очила. Сред възможностите, предвидени в продажбата, може да намерите слънчеви очила като в пластмасата, така и в метален дизайн. Последните изглеждат най-елегантната и елегантно. Фините линии, присъщи на моделите на тази марка ще украсят всяко лице, ще привлекат към вас вниманието на околните, а също така подчертават вашият уникален вкус и индивидуален стил.
Може би най-необичайното и иновативен дизайн притежават очила Dior So Real с двуцветен лещи. Неочакван дизайнерски ход прави този модел наистина неповторима: факт е, че стъкла на тези очила са декорирани в два цвята, отгоре тънка ивица отива един цвят, а по-долу, заема основна повърхността на лещата - друга. Тези очила, които са затворени в пластмасови лекар по дентална медицина с метални детайли.
Друга ярка модел, за който си струва да споменем, е очила Dior Technologic , произведени в оправах златен и сребърен цвят. Техните чист форма, класически, една сълза форма лещи в комбинация с необичайни по вид горните елементи придават точки на много младежки, но в същото време, с елегантен външен вид.
Мода в пластмасови чаши, отразена в модела на Диор 2015 г., която носи името на Inedite . Рамки за очила тези слънчеви очила са изпълнени в два цвята. Лещи, които са затворени в дебела рамка от черна пластмаса, а лък тел могат да имат розов или син цвят. Те са достатъчно широки, за да е здраво заключване очила на лицето си, а най-високо качество на изработката на лещи надеждно ще ви предпазят от вредните ултравиолетови лъчи.

Круизна колекция на Dior 2015


В круизната колекция на модна къща и са представени два модела точки, които ще ги обладательницу не само на почивка, но и по време на градски разходки. Тези модели се носят името Dior So Electric и се предлагат в оправах черно и бяло, с метални елементи. Лещите на тези очила са с класическа форма на обърнат трапец с леко удължено за сядане, които създават истинския ефект котешки око. На върха на лещи е въпрос на широка лента от пластмаса, която е прикрепена в черен или бял цвят, а лък тел модела са направени от фин златист метал. Много е красив аксесоар, който допълва всяка момичето.
Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015

Очила Dior 2015
Заедно с"Очила Dior 2015" също четат: