• (7-04-2015, 14:11)   
  •   0   
  •  791 
Прически - пролет-лято 2015

Модни ревюта, на пролетно-летните колекции на 2015 година отдавна отгремели, но вземания представени по тях образи ние сме все още само началото. Така че е време да се замисля за тенденциите в прическите и прическите за пролетта и лятото на 2015 година.
Къса коса
Най-модната прическа на пролетта-лятото на 2015 ще стане боб и разнообразие на неговите вариации. Такава прическа ще отговарят на почти всяко момиче, за разкрасяване, а благодарение на огромния избор на варианти за стайлинг на коса, в комбинация с бретон и градуировки може да създаде голямо количество коса-боб, всяка от които ще бъде различна от предишната. Най-често фризьори спрели на варианта без бретон, с обемно, буйни кичури. Популярен стил гръндж когато косата е като че ли леко растрепаны от вятъра. Актуален вариант къси прически за пролетта на 2015 година ще стане вълнообразни боб, когато косата е малко завиты. Такава полагане създава естествен, нежен начин, особено в комбинация с оцветяването омбре или калифорнийски мелированием.
Дамски прически за пролетта-лятото на 2015 за къса коса и коса със средна дължина, включват в себе си също така и различни варианти за прическа каре. Но най-актуални ще станат каре с дълъг бретон и ясна линия на рязане на коса, без ярко изразена градуировки направления. Обемът при такива прическите може да бъде създаден в корените, което ще създаде чудесна полагане на всеки ден, но може да бъде преместен на краищата, тогава прическа ще приеме триъгълна форма, много модерни през този сезон.
Дълга коса
Тези, които не желаят да се разделят със своите дълги локонами, фризьори предлагат изберете една от актуални и стилни прически за пролетта-лятото на 2015 за дълга коса. Това са различни варианти за прически лесенкой - ясно, ярко изразени "стъпки" или с мека, едва видима окачествяване. Такива прически добре поддържани обем и създават видимост гъста коса, дори да не са най-приемливите шевелюрах. Тези прически може да се оформя по различни начини, от една страна, на мода са гладки полагане на косъм до волоску, от друга - взлохмаченные и палави гранжевые прически.
Мода за прически пролет-лято 2015 предлага и разнообразни възможности за дълги каре, и боб, които достигат дължина от раменете и се спускат долу. Тези прически идеално подчертават формата на лицето, правят го черти на по-хармонични. Трябва също да се отбележи, че обзаведени по подобен начин косата е достатъчно лесно да се трансформират в различни прически.
Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015

Прически - пролет-лято 2015
Заедно с"Прически - пролет-лято 2015" също четат: