• (7-04-2015, 14:11)   
  •   0   
  •  988 
Каре 2015

Каре от сезон 2015 не се отдава на своите позиции и продължава да бъде един от най-актуалните прически за къси и полудлинных на косата. Тя перфектно подчертава красотата на лицето, линията на раменете, дължина на врата и са подходящи за всички момичета, без изключение, независимо от вида на външен вид.

Модерно каре 2015


Модерна прическа каре не е път демонстрирана в модерните модни 2015 г. в различни варианти. Най-актуални стават гъсти, обемни фризури с директен дълъг бретон, надолу почти до очите, както и разрошен възможности в стил гръндж .
За първия вариант е важно количеството. Косата при тази прическа трябва да изглеждат гъсти, плътни и дебели. Обикновено това фризьори първо е решен на кичури, а след това им придават обем с помощта на укладочных средства. Това каре най-интересно изглежда на къси косата с дължина до меката част на ухото или малко по-долу. Тази женска прическа каре 2015 извършва без градуировки, а също така често се допълва от най-дългата права бретон. Друг вариант на подреждане за такава прическа, може да опитате върху себе си смели момичета, тъй като той е един от най-тенденция през този сезон, но все още не е преминал в ежедневния си живот. Това е създаването на "триъгълна глава": при такова подреждане на обем в корените минимизируется, а в краищата, напротив, се извършва в максимална степен.
Каре в стил гръндж по-свободно и раскованное. То се извършва с класификация, може да бъдат допълнени с бретон или няма да я има изобщо. При създаването на прически в този стил е важно да представят на илюзията, на вятъра в косите си: те трябва да бъдат леки и леко рошави.

Боб-каре 2015


Боб-каре, може би най-популярната прическа за къса коса през настъпващия сезон. Тя може да се изпълни в абсолютно всички варианти: на кратко, полудлинные и дори дълга коса, на консистенция прави или вълнообразни, с бретон или без. Боб е особено важно за коса с творчески картина, тъй като той подчертава красотата на избрания колористами цвят. Удължавам каре-боб 2015 особено красиво изглежда леко завитых насипно състояние на косата си с оцветяването тип омбре. Такава прическа за да можете да видите много звезди, както и тя активно е използвана стилистами за модерни хитове. Ако не ви харесват подобни стайлинг, това е от значение и обратната тенденция: прическа боб-каре на гладка коса, зачесанных зад ушите и присвоени от там с помощта на укладочных средства.
Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015

Каре 2015
Заедно с"Каре 2015" също четат: