• (7-04-2015, 14:17)   
 •   0   
 •  3595 
Дамски чанти 2015

Набор от модерни женските чанти 2015 година радва на огромен брой нови продукти в ретро стил , неизменното присъствие класика, както и изобилие от стилни ергономичност градинарски модели.
Но и за това да не се бърка с избор, ние ви предлагаме да се запознаете с най-ярки "сумочными" тенденции на новия сезон, по-подробно.

Модел на модерните женски чанти 2015 г.


Ако се вземе предвид, динамичен и активен начин на живот на съвременната жена, става очевидно, че един аксесоар направиш, няма да стане. А и не трябва, тъй като в новите колекции чанти 2015 г. ще има възможности за всеки повод. Голям чанта купувач за пазаруване или елегантна пътна чанта за бизнес среща - мода през този сезон демократична, така че списъкът може да се продължи и да се попълни гардероба:

 • Удобно рамка чанта сэтчел . Този модел чудесно ще се впишат в елегантна и женствена ежедневния начин.

 • Модерен и стилен клатчем . Традиционно, без на този модел не е пълна, тъй като нито една импресия, така и нито един женски гардероб. През този сезон можете да вземете клатч за ежедневието, който е направен в лаконичном дизайна, така и по-екстравагантни модел декорированную пайети, бродерия или мъниста за специални случаи.

 • Компактен чанта във формата на плик или вместительной чанта в софия пакет, който ще е много полезен за изграждане на модерен образ в разговорния стил. И двата модела са с правоъгълна форма, удобно в чорап, и, със сигурност, фигурират в списъка на основните тенденции.

 • Чанта в стил ретро . По ваша преценка може да изберете оформена под старата плетена чанта или същия модел, извършена в най-добрите традиции на английската и американската класика.

 • Раница или ранцем . Тези практични и стилни аксесоари бързат да си възвърне загубените в края на миналия век позиции.

 • Чанта-месинджър . Очевиден избор за активни дами, които ценят свободата на движение.


 • Цветове и материали модерните чанти през 2015 година


  Класически и непроменен материал за шивашки стилни и модни чанти 2015 г., остава кожа, включително и кожата от влечуги. За разнообразяване на гардероб можете да чанта от текстил или свързани с кука.
  Що се отнася до цветове, тук изборът не е ограничен. Добре дошли класически цветове: черен, бял, сив, кафяв, както и нежни пастелни нюанси. Сред новостите на 2015 г., фигурират неонови чанти, аксесоари с елементи на живописта, които сякаш рисувани от четката на художник.
  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015

  Дамски чанти 2015
  Заедно с"Дамски чанти 2015" също четат: