• (7-04-2015, 14:21)   
  •   0   
  •  516 
Ако за някои тези аксесоари са начин на възприемане на света в центъра на вниманието, а за други - стилни машинарии, които добавят в образа на пикантность. Каквото и да е, а на всички е интересно да научите, кои точки в модата през 2015 година. Именно по тази причина избора на слънчеви очила или оптик за точка, трябва да се вземат предвид тенденциите, които през 2015 г., вече са се образували. Какви тенденции следва да се има предвид?
Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015


Изключителен лукс
Въпреки приближаването на глобалната световна криза анализатори търговци ни убеждават в това, че на мода през 2015 г. остава непреклонна - женски точки за оглед и слънчеви аксесоари трябва да бъдат предмет на лукса. Това не означава, че джантата в тях ще бъде осеяно със малки блестящи диаманти (а защо не?). Основния тренд на годината - за изключителност. Този критерий експерти предполагат, говорейки за лукс. Какво е това?. На първо място, лукс може да се превърне в име на марката. Не е тайна, че името на модна къща " или инициалите известния дизайнер, гравиран върху рамки или щамповани върху стъклото, действат на околните магнетически. Ако за дрехи мит за най-високо качество на маркови дрехи постепенно се разсейва, тогава точки, докато успява да "водят марка". Още един знак за лукс е съотношението на събиране на точки с имена на автомобили, часовници или бижута на известни марки или търговски марки от премиум-клас. Заслужава да се отбележи, че високата цена на такива аксесоари далеч не винаги е оправдано.
Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015


Всичко, изброено по-горе, като точки не се отразява, макар и ги прави статус точки и желани в очите на модата. А ето използването на дизайнерите на естествени материали при изграждането на точки - това е прием, нагоре към него интерес. Толкова креативен подход върши работа - през 2015 г., мода за дамски слънчеви очила с оправами от естествен камък, дърво, костенурка черупки и други нетрадиционни материали бие рекорди! Впечатлява и фактът, че тези рамки се правят ръчно или с помощта на авангардни технологии.
Още една тенденция е да се върнат към традицията. В много оптични фирми жаден за така наречените корените се използва доста успешно. Съгласете се, има очила на марката с вековна история - това е престижно. Този прием се използват във фирмата Morel, а италианската марка Алисън, патрона и нека колекция от Hally & Son в ретро-стил , се отправя призив към некоему мистеру Хали, който твърди, че е създал чертежи на тези точки много години.
Спортен дух
През 2015 г., както е видно от световна мода, слънчеви очила са в спортното или околоспортивном стил ще бъдат изключително ценни. Разбира се, тази тенденция не е новаторски, но с претенция за чудовищността. Факт е, че има интерес към съвременните технологии и спорт, се увеличава, а да мине покрай точки, които позиционируются, като мега-удобни, ултра-модерен, удобен носоупором и системи за закрепване, гарантиращ оптимална фиксация, е почти невъзможно! Концепцията за Успех е толкова голямо, че дори и бляскава марки Dior и "Прада" съблазните, стрелба, спортни събиране на точки.
Като цяло, всяка марка третира модата по свой собствен начин, така че през 2015 г. ще бъде възможно да се направи избор, фокусирайки се на вкус, удовлетворение от отраженията в огледалото и, разбира се, финансовите възможности.
Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015

Очила - тенденции 2015
Заедно с"Очила - тенденции 2015" също четат: