• (7-04-2015, 15:17)   
  •   0   
  •  292 
Модни новости дрехи 2015

В новия сезон на модните най-важното правило от женски дрехи и начин на като цяло - елегантност. Няма значение, облечени сте в спортен стил, романтичен, бизнес - в него задължително трябва да звучи нотки на женственост.

Нови елементи в облеклото - пролет-лято 2015


Както подобава, през пролетта е време да стреля топли и удобни дънки и обличането на женски дрехи. През този сезон като основна новост дизайнери предлагат черен лак рокли. Те ще отговарят сигурни момичета с добра фигура.
За по-романтичните особи дизайнери предлагат изключително красиви и просто вълшебни дантелени рокли . В тях се съчетават дантела, различни цветове, благодарение на което те изглеждат много модерно и стилно. Освен това, не е задължително да ги носите само по празници през тази година можете спокойно да се носят дантела всеки ден, в съчетание с подходящ по цвят и фасону палто.
Не струва гардероб на съвременната жена и без панталони и ризи. Тези основни елементи са извън модата и времето. Те могат да се носят навсякъде и винаги. От рисунки, в този сезон най-актуални клетка и цветя. А цветовата гама трябва да бъде много светла и слънчева.
През 2015 г. новост сред женската брючной дрехи може да се нарече свободни дантелени панталони с широк колан - изглеждат просто зашеметяващо. Въпреки че не отстъпва по нищо на своите позиции и зауженные модели. Дължина брючин също могат да бъдат различни - дълга, прикрывающей ток или съкратен.
Като говорим за модни новини дрехи през 2015 г., не могат да бъдат тесни кожени панталони. Те стават тази пролет абсолютен хит. Моментът да се покаже най-накрая красотата на своите снажен крака. С кожени панталони ще направят невероятно съблазнителна дори най-обикновен всекидневен имидж. Докато се охлади, може да ги комбинирате с твидовым пиджаком, кратък яке или с кожа елек. А когато слънцето пригреет и ще стане съвсем топло, може да се облича ги с бяла риза - просто и стилно. Не забравяйте да допълни образа на подходящи украшения.
Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015

Модни новости дрехи 2015
Заедно с"Модни новости дрехи 2015" също четат: