• (7-04-2015, 15:18)   
  •   0   
  •  832 
Отдавна основното украшение на жената са обеци. В Африка слабия пол не може да се носи на косата, но обеци просто длъжен, тъй като в този заложен определен смисъл и традиции. Определено, модерна и модата, да знаят за влиянието на този малък аксесоар към външния вид, а не да го остави без внимание и задължително прикупит себе си няколко копия. Този вид бижута подчертава красотата на женските скулите, шията и врата, оставяйки малки недостатъци начин без внимание.
От хитове на известни дизайнери се вижда, че разнообразието от модни обеци през 2015 г. ще се отдадете на всеки представител на по-красивата половина. Ами любительницам тези орнаменти предлагаме да се запознаете с обикновени тенденции.
Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015


Необикновен златен формат 2015 г.
Митове за това, че е достатъчно да купите златни обеци веднъж и да ги носите до края на живота си, си струва да разсее. Както и всичко останало, този тип декорация е обект на влиянието на модата. Сред най-модните златни обеци 2015 г., следва да се разпределят модели от колекцията на марката Louis Vuitton . Класически вариант двойка обеци се смята за несменяем, но чрез добавяне на острота към изображението, в шоуто взеха участие обици-висулки и бижута с огромни геометрични форми. Очарователно изглеждат златни пусеты с диаманти, които ще станат изискан дама. Специално внимание заслужават модели, които се очаква да носят по едно ухо. На дълги предмети, висящи по най-раменете, добавете начин на шик и неординарности за привличане на вниманието на своите необичайна гледка.
Говорейки за това, какви обеци в модата през 2015 г., следва да се отбележи, че дизайнерите са дали воля на фантазията, така че изобилието от различни модели от различни материали може да зарадва дори и най-дребен модата.
В тенденцията ще масивни и големи екземпляри кръгла форма, обеци-полилеи, класически карамфил, дълги продукти, оригиналните модели под формата на насекоми или различни забавни елементи, като Giorgio Armani. Оригинален подход демонстрира дизайнер Mimski Ricci, присъединявайки се към обеци от различни комплекти. И това е, може би, се превърна в основен писък на модата. Момичетата, които винаги искат цеплять си необикновен вид, трябва да се обърне внимание на обеци, по форма приличащи на скрепителни шайби. Ами величествените и недосягаемым богиням ще падне в лице копия, направени във викториански стил.
Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015

Модерни обеци 2015
Заедно с"Модерни обеци 2015" също четат: