• (7-04-2015, 15:19)   
 •   0   
 •  522 
Модни бижута 2015

Всяка една жена знае, че в образа е важно не само облекло, но и аксесоарите, които са в състояние да превърне дори най-невзрачное платьице и лесен костюм. Затова избират накити и бижута и т.н, трябва внимателно, с акцент не само на вкус, но и на модните тенденции.

Бижута 2015 - основните характеристики на


Заслужава да се отбележи фактът, че през текущата година, бижута прилично потеснила бижута. Каква бижута в модата 2015 разказват модни ревюта, много от които вече са преминали и са представени най-интересните вещи, които са с такива характеристики:

 • Днес основният лозунг в създаването на бижута от дизайнери е "колкото повече - толкова по-добре". Тенденции бижута 2015 - обемна декорация с затруднен, екстравагантен дизайн.

 • Подходяща за бижута става природна тема. "Главните герои" продукти сега са водни кончета, пеперуди, бръмбари, цветя и листа с внушителни размери. Представители на флората и фауната се извършват изключително реалистични.

 • Невероятно, но момичетата могат да съчетават в своите изображения за декорация, различни по дизайн и стил, това е вярно, те все пак трябва да има свързваща линия, например, цвета и /или общ елемент.

 • Най-стилна бижутерия 2015 г., завършен "до злато". И красотата на изделия често са подчертани от блестящи пайети и переливающимися кристали, естествени камъни.

 • Популярни цветове са романтичните лавандула, елегантен сив, загадъчен "индиго", но сред стилове фаворити са етнически, блясък, swag .


 • Най-модни бижута 2015


  Една от най-новите модни тенденции 2015 в модни бижута са пръстени, направени от различни камъни. Бижута, които имат по-съзнателни грубоватую финала изглеждат много оригинално.
  Избор на обици, си струва да се предпочитат многофактурным серьгам-подвескам. Ако носите гривни, попълване на колекцията трябва да широки декорации, които се крият на китките си, и се оставя до по-добри времена тънки и елегантни модели. Между другото, често може да се види гривни, тяхната форма или изображение, дублиране на геометрични фигури - на таблетка, квадрат, триъгълник. Прически препоръчва се допълват кружевными повязками, заобиколен от злато почистена контроли с украса от пера, цветя, кристали.
  Мода за бижута и т.н 2015 диктуват такива гиганти в областта на дизайна като компания Dolce & Gabbana, която е особено често използва в своите бижута камъни и цветя. В колекциите на Chanel, Saint Laurent, Givenchy за да можете да видите оригинални сдвоени гривни. Марка Louis Vuitton е подготвила подарък на жените, worthy нестандартни неща, и да се осъществиха поредица от бижута във футуристичен стил.
  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015

  Модни бижута 2015
  Заедно с"Модни бижута 2015" също четат: