• (7-04-2015, 15:22)   
  •   0   
  •  631 
Модни дамски дънки 2015

При всички представителки на нежния пол в арсенал винаги има двойка, а след това и не една, дънки. Това е нещо като униформа. Когато бързате, те просто са незаменими: впрыгнул в тях, натянул модни кофточку, и се затича. Те са практични и безумно удобни, а ако още и се следват тенденциите на модата, това е винаги в тях може да изглежда стилно и да е тенденция.
Много от нас се следят новините и се чудя какви дънки ще влязат в модата през 2015 г.? Кои са основните модни дънкови тенденции ни очаква през сезон 2015? Ще се опитам да разбера.

Модни дънки през 2015 г.


Деним, както се казва, "рулит" вече не за първи сезон и с всяка изминала година, все повече предоставя своите позиции на модните подиуми. Особено модерните цветове за сезона 2015 стомана черно и тъмно синьо.
Мода за дамски дънки през 2015 година плавно до нас перекочевала от 2014-та. Много много модели, които са утвърдени през миналия сезон, продължават да ни радват и в настоящето.
Основната тенденция през 2015 г. останаха дънки " бойфренды ". Така че далеч не ги крият, а още повече, че не се изхвърляйте. Въпреки че спокойно може да се изпълните в най-близкия бутик и да направите покупката на чисто нов чифт.
Не по-малко популярни остават модели с висока талия. Така че, ако през миналия сезон не се купува дънки този фасона, а след това в него си струва към тях да погледнем по-отблизо как може да внимательней. Веднага искам да отбележа, че съвсем не е задължително да талия е най-ребра, има модели, които са само покриват пъпа - и това ще бъде достатъчно, за да изглежда стилно и да е тенденция.
Дънки-клеш все така на мода. Хипи, мисля, че останаха доволни от този тренд. Въпреки че много момичета, този стил вече успя приесться и старателно се отегчават. Но мода има мода.
Деним гащеризон, макар разбира се, това не е съвсем дънки, в този сезон, на върха на популярността. Най-важното за фигурата си позволява да го носите.
Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015

Модни дамски дънки 2015
Заедно с"Модни дамски дънки 2015" също четат: