• (7-04-2015, 15:23)   
  •   0   
  •  303 
Лятно палто 2015

Вече няколко години модните подиуми, различни от познатите ни сака, саката и кардиганов, се появява този модел като лятно палто . Тя е полезна тогава, когато в яке или cloak е твърде горещо, а с жилетка или сако, не се вписва в стила. В сезона на 2015 г., лятно палто - това е образец на елегантност и изтънчен вкус.

Палто - пролет-лято 2015


Мода за пролетта и лятото на 2015 герб диктува ни е достатъчно прости форми. Това е или прав или леко расклешенный силует-trapeze, или приталенное палто, което трябва да се носи под колана си. Летни палто обикновено са снабдени с къси ръкави (през тази година особено актуални са моделите с 3/4 ръкав и 1/2) и често лишени от яката. Това е разбираемо, тъй като този модел на дрехи е предназначена за много по-високи температури и нейната основна задача е защита от вятър или неочаквани валежи.
Но най-ярък акцент във външния вид на стилен летен палто 2015 допринася, разбира се, използван текстил: много дизайнери използват материи с много разнообразни и интересни рисунки, странни выделкой, модни расцветками. Последен писък На модата в нежни, пастелни тонове годишни палто и, обратното, ярки модели, които веднага се хвърлят в очи.
С какво се носят лятно палто?
В този сезон, както и при модели на миналия сезон, като предмет на гардероба по-подходяща като комплект за неща строг, намаляване и отнасящи се до вечерната група. Така, за спазването на най-хармонични пропорции, къси и изгорени модели следва да се съчетае с тесен дъното, например, с пола-молив или панталони-скинни. Добре боя и модели панталони, зауженные към дъното, панталони-банани отлично ще изглежда с по палто.
Палто с акцентированной линия на раменете, модел "кутия", които имат пряка и строги линии са най-подходящи за бизнес комплектам, костюми със строг пиджаком и пола или панталони. Къси панталони и мини поли, чудесно ще изглежда с летни палто, оформени елементи в спортен стил. Ами възможности от скъп, лъскав плат или богато украсена с бродерии и пайети перфектно ще допълнят вечерна рокля, ако ви предстои известно време прекара в него на открито.




Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015