• (7-04-2015, 15:23)   
  •   0   
  •  411 
Лятно палто 2015

Вече няколко години модните подиуми, различни от познатите ни сака, саката и кардиганов, се появява този модел като лятно палто . Тя е полезна тогава, когато в яке или cloak е твърде горещо, а с жилетка или сако, не се вписва в стила. В сезона на 2015 г., лятно палто - това е образец на елегантност и изтънчен вкус.

Палто - пролет-лято 2015


Мода за пролетта и лятото на 2015 герб диктува ни е достатъчно прости форми. Това е или прав или леко расклешенный силует-trapeze, или приталенное палто, което трябва да се носи под колана си. Летни палто обикновено са снабдени с къси ръкави (през тази година особено актуални са моделите с 3/4 ръкав и 1/2) и често лишени от яката. Това е разбираемо, тъй като този модел на дрехи е предназначена за много по-високи температури и нейната основна задача е защита от вятър или неочаквани валежи.
Но най-ярък акцент във външния вид на стилен летен палто 2015 допринася, разбира се, използван текстил: много дизайнери използват материи с много разнообразни и интересни рисунки, странни выделкой, модни расцветками. Последен писък На модата в нежни, пастелни тонове годишни палто и, обратното, ярки модели, които веднага се хвърлят в очи.
С какво се носят лятно палто?
В този сезон, както и при модели на миналия сезон, като предмет на гардероба по-подходяща като комплект за неща строг, намаляване и отнасящи се до вечерната група. Така, за спазването на най-хармонични пропорции, къси и изгорени модели следва да се съчетае с тесен дъното, например, с пола-молив или панталони-скинни. Добре боя и модели панталони, зауженные към дъното, панталони-банани отлично ще изглежда с по палто.
Палто с акцентированной линия на раменете, модел "кутия", които имат пряка и строги линии са най-подходящи за бизнес комплектам, костюми със строг пиджаком и пола или панталони. Къси панталони и мини поли, чудесно ще изглежда с летни палто, оформени елементи в спортен стил. Ами възможности от скъп, лъскав плат или богато украсена с бродерии и пайети перфектно ще допълнят вечерна рокля, ако ви предстои известно време прекара в него на открито.
Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015

Лятно палто 2015
Заедно с"Лятно палто 2015" също четат: