• (7-04-2015, 15:24)   
  •   0   
  •  1883 
Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015 - необичайни модели, подчертавайки женствеността си, и любовница, и строги класически форми, познати ни в продължение на много сезони.

Мода за дамски ризи 2015


Много модни дизайнери се обърнаха към този предмет гардероб, переосмыслили му и предложи необичайни варианти, които ще бъдат на мода през 2015 година. Първо, в много колекции е значително подчертано стремеж към женственост форма и силует. Такива ризи приталивались, снабжались шнур отзад, което позволява да се подчертае всички извивки на фигурата. Много голямо внимание бе отделено на всеки детайл: манжетам и яката. Те отделывались дантела, бродерия, расшивались мъниста, пайети и кристали. Също така на мода модели с различни панделки. Това може да бъде лък под шията, или елече, но колкото повече, толкова по риза изглежда по-интересно и необычнее.
Втората тенденция рубашечной мода - преосмисляне на мъжки силуета. Ризи директно намаляване до 2015 година ще е в сила голямо разнообразие от леки и струящихся материали ярки или деликатни нюанси. На мода също женствени и необичайни щампи .
Ами и третата тенденция, която може да се разпредели в модата на ризи през 2015 г. - това е спешност клетчатых модели и варианти от деним. Деним риза в 2015 г. не се отдава на своите позиции, като остава много актуален предмет на женски гардероб.

Рокля-риза 2015


Отделно си заслужава да се каже за такъв модния тренд, като носенето на рокли-ризи. Тези модели, приличащи на дълги ризи, обикновено са снабдени малко пояском, подчеркивающим на талията. Такива рокли-ризи са станали едни от най-незаменими възможности дрехи за онези момичета, които през лятото работят в офиси. Рокля-риза изглежда доста строго, но, от свободното му намаляване в него е достатъчно комфортно за дълго време в горещ ден да бъде закрито и също така можете да се разхождате по улицата.
През този сезон са актуални рокли-ризи от клетчатых платове и дънкови модели. С дънки могат да бъдат най-различни нюанси. В областта на модата и ризи, ушити от няколко, които се различават по оттенку или начини за обработка на видове деним. Ако дрес-код в офиса ви има по-строги изисквания, то може да се обърне внимание на обикновена риза от белите дробове, дишането, естествени материи. Те могат да достигнат дължина от средата на коляното или тазобедрената става, струва си само да се помисли, че такива рокли-ризи често имат малки разрези или изрезки от двете страни, т.е. там дължина нещата ще бъдат много по-малко.
Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015

Дамски ризи 2015
Заедно с"Дамски ризи 2015" също четат: