• (7-04-2015, 15:24)   
  •   0   
  •  464 
Модни якета 2015

От сезон 2015 година много дизайнери ни предлагат носенето на дрехи не е елегантното палто или пелерина, а удобна, лека и функционална яке, което ще се впишат практически във всеки гардероб. Нека разгледаме, кои демисезонные якета в модата през 2015 г.?

Форми на модерните женски сака 2015


Нека започнем нашия преглед с необичайна и нова форма, която за първи път предложиха дизайнерите на модните подиуми през този сезон - това яке-кимоно. Тези модели представляват широки якета без скрепителни елементи, които с помощта на мирис и колани (широки или тънки, обмотанных няколко пъти около кръста), са определени в тялото, което силуэту женствен и изискан външен вид. Такива якета-кимоно обикновено също притежават широки ръкави и яка, с твърда задна част. Тези модели са перфектно съчетани с всички дрехи, от стил casual до романтичните и летящи рокли.
Бомбер - още една стилна яке 2015 година. Тя е на подиума вече не е първият сезон, а съществува като част от гардероба на жените вече повече от 60 години. Тази година на мода-леки, по-съкратен и много женствени модели от тази спортни якета.
Мода 2015 на дамски якета не е преминала една страна и тази на популярния модел последните години, тъй като яке-парка. В този сезон на модните подиуми бяха представени дълги и нейните варианти, почти до коляното от лека прикриване с множество детайли: джобове, кулисок, кисточек.
Мода за кожени якета през 2015 г. не се отслабва. Дизайнерите предлагат да носят ни косухи от кожата ярки цветове, а също и женски кожени сака-сака.
Цветове и материали сака 2015
Модерни дамски якета на 2015 година са много женственост. Така, дори и привидно далеч от романтизъм бомберы и паркове са боядисани в ярки годни за консумация цветове, цветя цъфтят и започват да порхать райски птици. Разнообразието от цветове е толкова голямо, че може с равен успех да се носят живи, киселинната, кричащую яке и необичайна косуху цвят ментов сладолед.
Ако говорим за тъканите, в допълнение към традиционните, използвани за шивашки демисезонной връхни дрехи, много популярен стана деним в различни цветове и нюанси. Деним яке, ако в гардероба си я все още, ще се превърне в отличен за придобиването в този сезон на модните, още повече, че са актуални и разнообразни модели, от топлите, снабдени с меховыми яки и подкладками, до съвсем леки, предназначени за по-топло време.
Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015

Модни якета 2015