• (7-04-2015, 15:49)   
  •   0   
  •  614 
Сложи край на седмицата на модата в Милано отбеляза формирането на преобладаващата посока на fashion индустрията. Ретро-стил на седемдесетте години, ориентальные мотиви и полосато-флорални щампи превърнаха в основни тенденции на топлия сезон. Това ясно показа най-известните модни къщи със своите нови колекции. Очевидно е, че тенденциите, които вече са определени, влияе на целия женски гардероб, а във всяка от тях ще има възли неща. Това се отнася и за момичета, които са предпочитани от претенциозните, претенциозни дрехи, защото без жизнерадостных въздушни рокли, оригинални rommel., ажурных бански костюми и demisezonnyh шапки за еднократна употреба не без. Дизайнерите обещават, че вязаная мода през 2015 г., ще зарадва жените привлекателност, сексуалност и романтичностью дрехи. Нов 2015 година - това е времето, когато възли нещата излизат извън ежедневния гардероб, представляващи истинско изкушение и за съвременните бизнес-дама, и за съдбовни обольстительниц.
href="/sites/default/files/vyazanaya_moda_2015_1.jpg">
Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015


Основни тенденции в вязаной мода


Ако в гардероба има рокли, които да отговарят на изискванията, които поставя вязаная мода през сезон пролет-лято 2015 г., за създаване на стилни образи на труда не ще. Дизайнерите предлагат модели в строго бизнес, луксозна вечерна и практичном ежедневна стилове. Ажурное платьице средна дължина на свободен силует задължително се проясни почивен ден, на романтична разходка и дори монотонност на екскурзия в търговски център обновками. Ако трикотаж често служи като инструмент за игри с неординарными цветови решения, мода 2015 г. предполага се, че crochet нещата ще се различават мекота пастелни цветове.
Сред основните тенденции на сезона могат да се разграничат дължина рокли и rommel Стилисти препоръчват да се спре изборът на дрехи е със средна дължина. Рокли, свързани леки деликатни мотиви могат да имат скъсяване на ръкави (актуална дължина - 3/4). Що се отнася до намаляване, а след това в тенденция свободен или леко по-надолу силует. В рокли и туники А-образни или трапециевидного намаляване на момичета изглеждат невероятно женствена и нежна. Особен шик добавя прихващане под линията на гърдите. Заслужават внимание и модели, в които деколтета устата широка, наподобяваща класическата "малка лодка". Лишавам женски рамене - това е модерно! Добре дошъл и дълбоко деколте, и оголение на гърба. Горни трикотажни рокли, може да бъде издаден широки бретелями, а надолу - странични цепки. В тенденцията рокли, свързани в комбинирана техника, т.е. на платното се преплитат няколко рельефных и ажурных модели.
Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015


Чудесно, ако успеете да вземете пуловер, рокля или инфлацията с декор на формата, свързани с плетени елементи. На гладко вывязанном платното детайли, които контрастират с него цвят, изглеждаше достатъчно контрастиращи разгледаме по-смело и впечатляващо. Тази техника се използва при създаването на колекцията вязаной облекло, дизайнерите на модна къща Mulberry.
Актуалната цветова палитра
Вязаная мода пролет-лято и есен и зима сезона 2015-2016 г. жените в избора на цвят за дрехи не се ограничава. Акцент служи като фактура на платното, а не негови нюанси. Въпреки това общата тенденция все пак се е образувала в тенденция неща нежни меки цветове за пролетта и есента, както и най-различни за лятото. Ако модата демисезонные възли шапки през 2015 г. остава непроменена (класически тъмни нюанси), в облеклото, са добре дошли кремаво, бяло, лимон, лилаво, розови, сини, зелени и ванильные тон. Мрежести съоръжения лилаво, лилаво, оранжево, метличина и тюркоазено цветове, в новия сезон ще спечели не едно женско сърце!
Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015

Вязаная мода 2015
Заедно с"Вязаная мода 2015" също четат: