• (19-04-2015, 17:10)   
  •   0   
  •  586 
Модни вратовръзки 2015

Носенето на вратовръзка отдавна вече не е запазена територия само за мъжете, жените също с успех носят този аксесоар, съчетавайки го с смокингами, официални костюми, ризи и дори комплекти с поли. Затова не е излишно да се запознаете с модерните галстуками сезон 2015.

Мода за вратовръзки 2015


Първата тенденция, която ясно очертани на одитни предстоящия сезон, стана носенето на вратовръзки в малки, изпъстрени в однотонном фон. Такава вратовръзка изглежда свеж, но в същото време доста класически. Той напълно ще се слее със строги комплекти, успокояващи или силни цветове. Малки крапинка - отлично решение за тези, които не са уверени в своя вкус, и се опасява да изберете по-големи чертежи.
Тенията - още едно класическо решение, което също ще важи и тази година. За тези момичета, които искат да придобият модерен вратовръзка, за да го носите на работа, но искат да изглеждат модерно и стилно, може да се препоръча на вратовръзки с ярки, контрастни ивици: например, бели на черен фон или червени на сини. Актуални възможности с диагонална ивица, ами и най-смелите дами могат да пробвам вратовръзки с хоризонтални раиран модел.
Ярки обикновена вратовръзки - must-have мъжкия гардероб ще бъде в модата за жените. И момичетата могат да избират абсолютно всеки цвят, докато при мъжете има все пак някои ограничения, например, на киселите оттенъци или в ярко розово цвят на Барби .
Най-накрая, вратовръзки с замысловатыми, интересни рисунки. Това може да бъде украшение цвете, геометрични фигури или изображение мультяшного герой. Сред тези аксесоари можете да изберете подчертано женски модел вратовръзка 2015 г., която ще допълни вашата стилен начин.

Папийонка 2015


Вратовръзки-на пеперуда, може би, имат къде много разновидности на цветове и стилове, от дълги техните колеги. Пеперудите също приложими и в женския гардероб. Освен класическите черно и сиво, този сезон ще бъдат на мода още и следните оригинални модели.
Вратовръзки-пеперуда от два вида плат: когато горната част на шьется от тъканта от един вид или цвят, а долната половина - от друга. Това създава интересен ефект. Особено популярно използването на такива пеперуди плътни естествени материали, като памук и лен.
Втората тенденция - вратовръзки-пеперуди в клетката или контрастен грах, които веднага се хвърлят в очи и стават наистина стилеобразующим аксесоар, придающим начин на цялост и завършеност.
Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015

Модни вратовръзки 2015
Заедно с"Модни вратовръзки 2015" също четат: