• (19-04-2015, 17:15)   
  •   0   
  •  738 
Рокля за абитуриентски 2015

Пролетта е в разгара си. А това означава, че ученички от 9 и 11 клас, вече не само по цялата се готвят за изпити, но и избират по-добри облекло за първия сериозен и тържествени събития - бала. Нека разгледаме основните тенденции в модата за рокли за бала на 2015.

Дълги модели рокли за бала 2015


Красива рокля на бала 2015 г., на първо място, трябва да представям нежност, младост и женственост момичета, да се подчертае, нейното достойнство и да се скрият недостатъците на фигурата, ако такива са налице. Освен това, те трябва да са достатъчно удобни, за да е едно момиче може да прекара в тях през цялата нощ, без дискомфорт. Така че трябва да се откаже от великолепните бални рокли с дълги поли, тъй като те не са много удобни за дълго носене и не твърде отговарят тенденции абитуриентски мода този сезон. Ако желание да излагам на показ в пищна пола велико, нещо, което си струва да се замислим за закупуване на втората модна рокля на бала 2015 с по-удобен покриване, в което едно момиче може да се промени след приключване на официалната част от събитието.
В този сезон най-доброто място за вечерни рокли на бала 2015 ще станат дълги модели в пода от струящихся, деликатни тъкани. Декор такава рокля може да бъде много умерено, полива обикновено само елече или колан облекло. Основната залог се прави на красотата фактури използваната тъкан. Коприна, шифон, сатен, тюл, дантела материали, които не само придават на роклята празничен характер, но и са оптимално подходящи за този годишен дейности.
Абитуриентски рокли 2015 година в пода могат да имат и малко по-различен характер. Те могат да бъдат изпълнени от еластични тъкани, подчеркивающих фигура. Този модел ще добави игривост разрези, които са истинско следване на вечерната мода този сезон. При избора на подобен фасона трябва да се обърне внимание на това, че деколтето на роклята не трябва да бъде твърде тежко. Актуални са също така модели с изрези в областта на талията, да предостави на кожата, или отворен гръб, понякога в подобни участъци могат да се затварят прозрачна мрежа или дантела.

Къси коктейлни рокли на бала 2015


Не по-малко интересни са и модели на коктейлни рокли , които не могат да бъдат по-добре подчертават, младежта и стройность своите обладательниц. Освен това, те са много по-удобни, отколкото рокли с дължина макси.
Стилни рокли на бала 2015 приличащи на своите фасоном балетные опаковки - уместен избор тази година. Криви и къси поли от фатина и органза, корсетные корсажи с открити рамене или малки лямочками, изобилие от декори и украси - всичко това, което прави подобни рокли са особено нежни и желани за възпитаниците. До такава рокля вие трябва внимателно да изберете обувки, тъй като тя ще е в ума, а ето и аксесоари понякога може да се окаже дори излишни, толкова самодостаточны подобни модели.
Дантелени рокли на бала 2015 - избор, който точно ще печели, за младите момичета. Независимо от фасона такива рокли изглеждат нежни и женствени. Най-интересно изглеждат директни стегнати модели без излишни детайли, но с отворен гръб или необичайни вложки от електрическата мрежа. Дантела може успешно да се комбинира с други тъкани, например, завързана leaf рокли могат да бъдат допълнени сатенена клешеной юбочкой.
Още една тенденция за абитуриентски рокли сезон 2015 - използване на ретро силует new look . Рокли, изработени в такъв стил - отлично решение, ако не искате да придобива модел с дължина до пода, но и твърде къси варианти не ви съблазни. Такива рокли обикновено са твърди, корсетный елече и пухкава пола с дължина midi, т.е. под коляното.
Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015

Рокля за абитуриентски 2015
Заедно с"Рокля за абитуриентски 2015" също четат: