» » Бански костюми на Виктория Secret 2015
 • (19-04-2015, 17:16)   
 •   0   
 •  793 
Бански костюми на Виктория Secret 2015

Плажен сезон е точно зад ъгъла: вече е време да изберете подходящия спа, резервация на място и, разбира се, да се грижат моден бански костюм. Днес ние ще се спрем на продукти на известната марка Victoria ' s Secret и по-специално запознах се с новата колекция бански костюми на 2015 година.

Бански костюми на Виктория Secret - най-добрите фасоны 2015 г.


Най-широк избор на модели и цветове, представени на съда на обществеността с водещ марка на модната индустрия не оставят никого безразличен. В колекцията има бански костюми за момичета с абсолютно различни физика и предпочитания, това е провокационно-секси, здраво-елегантни, моделирующие възможности за прикриване на недостатъци на фигурата. Всеки модел е изпипана до най-малкия детайл: това коригира лекала, пригодени за особеностите на женската фигура, качествени италиански материи, оригинални фитинги. Засяга и богата цветова палитра, успешни цветови комбинации и изобилие от оригинални щампи. Дума, колекция бански костюми на Victoria ' s Secret 2015 година, със сигурност заслужава внимание истински почитательниц на модата, които мечтаят да се чувстват като кралици на морския бряг.
Така че, нека да започнем нашия кратък преглед на най-успешните и търсени модели.

 • Стил ретро в този сезон на "реши да удари по всички фронтове", и, разбира се, не изпревари страна на плажната мода. Бикини за завязочках с висока талия и лек цветен принтом и здраво leaf идеални барышням, които искат да прикрият някои пикантни подробности под формата на водещия корема и закръгленост на бедрата. Подобни модели са представени в широка гама от новата колекция на Виктория Secret

 • Момичета, желаещи да се подчертае своите "изключителни добродетели" дизайнери марката предлага модели тип "Хальтер" с вшитыми чашки. Такива сутиени увеличават и симулират формата на гърдите чрез използване на съвременни технологии тип гелевой рамка, силиконови уплътнители с двоен push-up.

 • Худышкам и дребничка барышням, със сигурност ще се хареса на бански тип "Bandow", които могат да се трансформира в "Халтеры".

 • Аристократично и елегантно през този сезон изглеждат слитные бански костюми на Виктория Secret. Модели са украсени с множество завеси и сдържани декоративни елементи, което ги прави по-елегантна, отколкото се изисква от обстоятелствата. Освен това линийка слитных бански костюми на Виктория Сикрет е представен като класически фасонами така и модерни - монокини, трикини, танкини и "пландж". Продуктовата гама се отличава с необичайни цветови комбинации и изобилие от декор, под формата на мини-юбочек, воланов, шнур и обков златен и сребърен цвят. Специално внимание е отделено затворен бански костюм "Bandow" с традиционните или повдигащ елече . Този модел изравнява пропорции на тялото, прави тънък силует и лъскав.


 • Заслужава да се отбележи, че най-новата колекция бански костюми засяга и изобилие от различни модели чорапогащи, с които можете да комбинирате с различни езда. Тук има почти пуритани бикини с висока талия и интересни прашки, а между тях още множество опции за всеки повод и фигури. Например, всички любимите си и невероятно удобни шортики - за да коригира обема на бедрата или класически модел с ниска талия - така че да не остане незабелязана. И, разбира се, прашки, през този сезон те са извън конкуренция.
  Закупуване на бански костюми на Виктория Secret (оригинали) може да бъде по-достъпна цена, с това вие гарантирано ще получите продукт с най-високо качество и стилна новост едновременно.
  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015

  Бански костюми на Виктория Secret 2015
  Заедно с"Бански костюми на Виктория Secret 2015" също четат: