• (19-04-2015, 17:16)   
  •   0   
  •  338 
Бански костюми Кальцедония 2015

Не е тайна, че всяка колекция бански костюми Кальцедония обикновено се извършва в ярки цветове и с последните тенденции, а също и на рекламни компании - едва ли не цяла фото-история. В новия сезон 2015 г., точно както и в миналото, бански костюми Сalzedonia представляват две известни модели на Сара Сампайо и Камерън Ръсел. Красиви момичета, красиви, ярки пясъци и морето - какво друго е необходимо за реклама купальной колекция?

Колекция Кальцедония 2015 г. - цялата работа е в цвят


Както и през миналия сезон, цветовата палитра е толкова широка, че всеки представител на нежния пол без труд ще избере идеалният вариант. Обичам ярки нюанси на слънцето? Значи модели в ярки оранжево-жълти цветове точно за вас. Има сред моделите от Кальцедония в колекция пролет-лято 2015 г., сочни нюанси на тюркоаз, билки и разбира се, класическите черно и бяло.
Новости от колекция Сalzedonia пролетта-лятото на 2015 г., не може да се нарече възникване или сложни по отношение на намаляване и рисунка. Това е по-скоро комбинация от изпитани във времето на успешните модели и стилни, елегантни цветове. Цветен принт, тандем от контрастиращи завърши или тесемок с еднакво основа, преходи от един цвят от тъмно към светло, а също и просто градиент от няколко нюанса на един цвят. За такива цветове ще намерите в колекцията Кальцедония 2015 година.
Любительницам "хищного" принта марката предлага няколко бански костюми с леопард, но в елегантен розов цвят. Самата фигура е доста плитка. Има също така и лаконичен модел с помощта на однотонного платна, но с интересни детайли, намаляване на водата възли или гънки.

Бански костюми Сalzedonia 2015 г. - актуални фасоны


Сега изложа въпроса за избора на модели. С увереност може да се каже, че всички записи в този път бие бикини. И това беше класически приятелка, без да е прекалено откровен детайли. Ако имате такъв вариант изглежда е много смел, тогава предпочитаме по-скромни спортни варианти, на кон остават такники или монокини. Но най-актуални и през този сезон ще bandow . В колекция от бански костюми Кальцедония 2015 г., тази доброта има повече от достатъчно. Освен това самият модел е доста лаконична, цялата работа се прави точно цветово решение и стилен приятелка. Срещат рюши, украса от дантела, има няколко варианта, с интересни акценти, но като цяло това е точно комбинация от успешната форма на чаша и красиви цветове.
Много оригинално решение предлагат дизайнери в новата колекция Сalzedonia 2015 г., за плавок в отделни модели. Това е комбинация от женственных монтаж върху горния край и малко игрив завязок на бедрата. По подобен начин присобраны и край елече bandow. Интересно решение с наслагване на дантела върху основния плат.
Създаване на колекция от Кальцедония 2015 година, дизайнерите, работили над елече, в резултат на което на базата на класическия bandow се случи веднага няколко интересни възможности. В едни бански парк е ясна линия, ако не се каже секции, вместо плавни дъги, други модели са представени по-дълбоко деколте, където чаша почти разделени.
Дума, продукти на марката, се откроява на общия фон модни бански костюми именно интересни детайли, малко нестандартен подход в малките неща. И разбира се не може да се отрече фактът, че в колекция от бански костюми Кальцедония 2015 година вие ще намерите своя вариант: за младите момичета и жени, малко по-големи, дръзки обольстительницы и романтична природа. И в допълнение към стилен плувния костюм на компанията е подготвила лека женските плажната дрехи , в която не само на плажа, но и просто в едно уютно кафене за да вляза не се срамувам.
Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015

Бански костюми Кальцедония 2015
Заедно с"Бански костюми Кальцедония 2015" също четат: